Τα ναζιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής επικρότησαν την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και τη βάφτισαν ξέσπασμα της «λαϊκής οργής».
Σε δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα τους – απ’ όπου είναι και η φωτογραφία που βλέπετε – γράφουν: 

«Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον εθνομηδενιστή, υβριστή των Ποντίων και υμνητή του Κεμάλ, Μπουτάρη. Ο απαράδεκτος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης αμαύρωσε την σημερινή επέτειο Μνήμης για τα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού, αφού επέτρεψε να διεξαχθεί την ίδια μέρα «gay pride» στην πόλη. Ο Μπουτάρης όταν έγινε αντιληπτός το απόγευμα στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όπου πήγε δήθεν να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις Μνήμης για τα 353.000 θύματα δέχθηκε επίθεση από το πλήθος και φυγαδεύτηκε κακήν – κακώς!»

Με λίγα λόγια οι χρυσαυγίτες πανηγυρίζουν για την τραμπούκικη -φασιστική επίθεσης που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων στο Λευκό Πύργο.

Ακόμα πιο απροκάλυπτα από την επίσημη ιστοσελίδα των ναζί εκφράστηκε η κόρη του αρχιναζί Μιχαλολιάκου:


Εκτός των χρυσαυγιτών την επίθεση επικρότησε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος:Επισης, την επίθεση επικρότησε και ο κύριος Σταμάτης Μέλλο, μέλος της ΝΔ (να σημειωθεί ότι ο Μέλλος ήταν μέχρι πρόσφατα υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Β΄ Πειραιά αλλά τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά του).


Υπενθυμίζουμε ότι ο Γ. Μπουτάρης όταν εμφανίστηκε στο χώρο, δεκάδες άτομα, του επιτέθηκαν, αρχικά με χυδαίες εκφράσεις και στη συνέχεια με κλωτσιές και μπουκάλια εναντίον του. Έσπασαν και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, με τους άνδρες της προσωπικής του συνοδείας να τον απομακρύνουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.Σημειώνεται ότι τα άτομα τα οποία προχώρησαν στην επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης τον εξύβριζαν μαινόμενοι αντιδρώντας για τις θέσεις που έχει διατυπώσει όσον αναφορά την ΠΓΔΜ και τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας. Ο Γ. Μπουτάρης απομακρύνθηκε από το χώρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς. Πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr