Παρέμβαση του κινήματος ΜΠΛΟΚΟ:ΔΕΥΤΕΡΑ 14/5 11:30 πμ έξω από το ''επιτελείο των υιών Σιούφα'', Νέου Φαλήρου 6α αγ. Ιωάννης Ρέντης.


ΔΕΥΤΕΡΑ 14/5 11:30 πμ έξω από το ''επιτελείο των υιών Σιούφα'', Νέου Φαλήρου 6α αγ. Ιωάννης Ρέντης.
Παρέμβαση του κινήματος ΜΠΛΟΚΟ.
ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΥ.
*Το αδίστακτο και αδηφάγο κράτος τους κατά κανόνα δεν έχει μόνο συνέχεια, αλλά και συνέπεια και θράσος. *Συνέπεια στον νεποτισμό και τη διαπλοκή που σκοπό έχουν την λεηλασία της κοινωνίας προς όφελος των ολίγων και εκλεκτών ανεξάρτητα με τον πολιτικό η ιδεολογικό χώρο από όπου προέρχονται.
*Μπορεί η σκυτάλη της εξουσίας να αλλάζει χέρια κατά καιρούς, όμως τα πρόσωπα και τα συμφέροντα παραμένουν τα ίδια και η συγκάλυψη των επιγόνων, απογόνων και νονών της διαπλοκής απροκάλυπτη.
*Σε μια εποχή που ο κοινωνικός και παραγωγικός ιστός της χώρας διαλύθηκε και γονάτισε υπό το βάρος των καταστροφικών και κοινωνιοκτόνων μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται από τους υπηρέτες της παγκόσμιας οικονομικής νομενκλατούρας, το ίδιο ‘’καταδικασμένο αλλά απαλλαγμένο’’ πολιτικό σύστημα συντηρεί και προστατεύει γόνους, συγγενείς και ημετέρους πολιτικών φαντασμάτων του παρελθόντος και άθλιων υποκριτών του παρόντος που από τη μία μοιράζουν ‘’κοινωνικά επιδόματα από την υπεραπόδοση και το υπερπλεόνασμα αίματος, θράσους και αλητείας’’ και από την άλλη, υφαρπάζουν και λεηλατούν με αδίστακτο τρόπο τις περιουσίες των πολιτών.
*Σε αυτό το παζλ της ντροπής, πρωτεύουσα θέση κατέχουν οι δύο γιοί του πρώην βουλευτή της ΝΔ και προέδρου της βουλής Δημήτρη Σιούφα που με την άνεση που τους παρείχε το ‘’βαρύ όνομα’’ οι διασυνδέσεις, η στήριξη και η κάλυψη του πατέρα τους, έχτισαν μια αυτοκρατορία με βασικά δομικά υλικά το αίμα και τον πόνο λεηλατημένων πολιτών που βρέθηκαν σε οικονομικό αδιέξοδο και τους οποίους βάζουν στην κρεατομηχανή για να παράξουν κέρδη, βαμμένα στο αίμα.
Στον αγώνα πλειοδοσίας αθλιότητας και βαρβαρότητας φυσικά δεν είναι μόνοι τους αλλά πλαισιώνονται και από άλλα μπουμπούκια, όπως είναι ο Γιώργος Τζαμακλής , γιος του Χαρίλαου Τζαμακλή βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, που σαν συμβολαιογράφος έχει αναλάβει να υφαρπάζει τις περιουσίες των πολιτών της Πιερίας και όχι μόνο μέσω ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, ο Ορέστης Τσακαλώτος, ξάδελφος του ‘’υπερασπιστή των αδυνάμων’’ Ευκλείδη Τσακαλώτου, επικεφαλής της κοινοπραξίας εταιριών Qualco UΚ, στην οποία ο εγκάθετος του Τσίπρα και πρόεδρος της ΔΕΗ Παναγιωτάκης, έχει αναθέσει την ‘’διαχείριση των οφειλών’’ των νοικοκυριών που βιώνουν την ανέχεια και την οικονομική εξαθλίωση προς τη ΔΕΗ, όπως και το δικηγορικό γραφείο-εισπρακτική του Ν. Ανδρικόπουλου που έχει αναλάβει εργολαβία τη τρομοκράτηση, τον εκβιασμό, τις απειλές αλλά και την αποστολή εξωδίκων και διαταγών πληρωμών προς τους πολίτες για οφειλές στην εταιρία.
Ο κατάλογος της συμμορίας που λυμαίνεται τον μόχθο και τον αγώνα ζωής των πολιτών είναι ατελείωτος και σημασία δεν έχει ο αριθμός αλλά η απροκάλυπτη στήριξη και ασυλία που τους παρέχεται.
Σε έναν αγώνα για την προάσπιση του δικαίου και το ξεμπρόστιασμα των κορακιών, το κίνημα ΜΠΛΟΚΟ ξεκινάει έναν αγώνα ανάδειξης των πρωταγωνιστών της ιλαροτραγωδίας που συντελείται στον τόπο με την ανοχή ΟΛΩΝ των δήθεν ‘’δημοκρατικών κοινοβουλευτικών κομμάτων’’ που τηρούν σιγή ιχθύος και ενοχής, αρχής γενομένης από το ‘’κάστρο της αυτοκρατορίας των υιών Σιούφα’’ που κατέχουν και τη μερίδα του λέοντος στη μοιρασιά της πίτας και στη κατακρεούργηση της κοινωνίας.
Δίνουμε σήμερα το παρών έξω από το επιτελείο τους προκειμένου να καταλάβουν ότι παρά την κάλυψη, την προστασία και τη δύναμη που θεωρούν ότι διαθέτουν, η κοινωνία γνωρίζει και όσοι δεν γνωρίζουν θα μάθουν, ότι είναι εγγεγραμένοι στον κατάλογο των σύγχρονων μαυραγοριτών που χτίζουν περιουσίες και αυτοκρατορίες βαμμένες με το αίμα των συμπολιτών μας, με την ανοχή και την απόλυτη στήριξη ενός κράτους δολοφόνου που συγκαλύπτει και πριμοδοτεί την οικογενειοκρατία, σε όφελος των ολίγων και εκλεκτών και σε βάρος των πολλών, των κοινών θνητών- παιδιών ενός κατώτερου θεού.
Στο ραντεβού με την ιστορία δηλώνουμε παρών. Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr