ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ.
ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.
Προφανώς όταν ο περήφανος Κρητικός της φωτογραφίας υποδέχοταν προεκλογικά τον Τσίπρα στη
Κρήτη και τον αποθέωνε ανταλλάσοντας αγκαλιές και φιλιά, δεν ανήκε στους εθνικιστές, αλλά στους αγανακτισμένους θυμωμένους πολίτες που ζητούσαν αλλαγή.
Σήμερα τα πράγματα είναι αλλοιώς.
Καταγγέλουν για εθνικισμό τους πολίτες που έχουν επιλέξει και είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους, να εκδηλώσουν με συλλαλητήριο την αντίθεσή τους στα σχέδια των αμερικάνων να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και να τους εντάξουν στο ΝΑΤΟ για να έχουν ένα ακόμα προτεκτοράτο και μια βάση ιμπεριαλιστικών επιχειρήσεων για τις φονικές επιδρομές τους στη περιοχή της μεσογείου, ποιοί;
Αυτοί που έχουν αναγάγει την εκκλησία σε υπέρτατο πολιτικό συνομιλητή σε εθνικά θέματα δίνοντας της προτεραιότητα στην ενημέρωση, αγνοώντας προκλητικά και επιδεικτικά τα πολιτικά κόμματα όπως επιτάσσει το σύνταγμα της χώρας.
Το γιατί το κάνουν είναι ξεκάθαρο.
Θέλουν να προκαλέσουν και να ξευτιλίσουν την αξιωματική αντιπολίτευση που πελαγοδρομεί και βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας αφού είναι κολλημένη στον τοίχο χωρίς να μπορεί να χρησιμοποιήσει τα κλασσικά της όπλα, αυτά του πατριωτισμού και της Ιεραρχίας (πατρίς θρησκεία οικογένεια) που μέχρι χτες ήταν το βαρύ πυροβολικό της.
Παράλληλα δίνουν πρόσφορο έδαφος στην ακροδεξιά και τους νεοναζί να εκμεταλλευτούν το κενό που δημιουργείται ανάμεσα στην ''αριστερά της προδοσίας και τη δεξιά της αμηχανίας'' για να προσελκύσουν μπερδεμένους ψηφοφόρους που βλέπουν ότι στον τόπο έχει χαθεί η μπάλλα όπως και κάθε έννοια λογικής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr