Χαλάνδρι: "Βαφτίζουμε όλους τους διαφωνούντες ως Λαϊκή Ενότητα, ενώ δεν είναι...", αποκαλύπτει εσωτερικό mail συριζαίων
Στην φωτογραφία εσωτερικό mail , στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Χαλανδρίου. Λέμε στον κόσμο ότι οι διαφωνούντες είναι όλοι ΛΑΕ, αποκρύπτοντας ότι στους διαφωνούντες είναι και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να θυμίσουμε την όλη ιστορία, η δημοτική αρχή Χαλανδρίου ήταν μια παράταξη της αριστεράς που στηρίχθηκε το 2014 και από τον ΣΥΡΙΖΑ, κέρδισε τις εκλογές. Μετά την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ το 2015,ο Δήμαρχος με μεγάλος μέρος της παράταξης κράτησε τους δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διαφωνούντες με τον ΣΥΡΙΖΑ παρέμεναν στην παράταξη με αυτοδικοικητικά κριτήρια, μέχρι πρόσφατα όταν διαπίστωσαν ότι ο Δήμαρχος δρούσε χωρίς να ρωτάει την παράταξη και βέβαια έγλυφε τον κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν λίγες μέρες στο Δ.Σ. δεν πέρασε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, αφού οι αποχωρούντες από την δημοτική αρχή σύμβουλοι ψήφισαν λευκό. Τότε οι Συριζαίοι μίλησαν ότι ήταν μέλη της Λαϊκής Ενότητας με άθλιους χαρακτηρισμούς.

Βέβαια από το κείμενο των διαφωνούντων υπήρξε μία υπογραφή που δεν ήταν ΛΑΕ. Ήταν αυτή της Χρυσούλας Μάζη που ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ , ΕΝΏ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΕΛΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr