Βόμβα από τραπεζικό στέλεχος, συστημικής ελληνικής τράπεζας:"Από 1/1/18 θα πλειστηριάζουμε τα πάντα, ανεξαρτήτου ύψους οφειλής"
Αποτελεί αξιόπιστη πληροφορία που πήραμε οι ίδιοι μετά από διαπροσωπική επαφή.

Τραπεζικό στέλεχος, συστημικής ελληνικής τράπεζας που ασχολείται με κόκκινα δάνεια, αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις των συστημικών τραπεζών. 

Συγκεκριμένα είπε ότι από 1/1/2018 έχει ληφθεί η απόφαση η τράπεζα του να οδηγήσει σε πλειστηριασμούς όλα ακίνητα που αντιστοιχούν σε κόκκινα δάνεια και δεν προστατεύονται από τον νόμο Κατσέλη. Μάλιστα μας ανέφερε ότι ο νόμος Κατσέλη καλύπτει μόνο μισθωτούς με αποτέλεσμα ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, άνεργοι που δεν μπήκαν στον νόμου Κατσέλη,  με χαμηλά χρέη να βρεθούν να χάνουν τα σπίτια τους, άμεσα..

Με λίγα λόγια η δέσμευση τραπεζών που τάχα μου έλεγε ότι θα κυνηγάνε δάνεια με ακίνητα άνω των 300 χιλιάδων δεν ισχύει. Το ίδιο επιχείρημα έχει και ο Τσίπρας που βγάζει σχετικά Non paper, θέλοντας να περάσει την εικόνα ότι πλειστηριασμοί φτωχών δεν θα γίνουν, ενώ γίνονται ήδη και έχει αποκαλυφθεί σε πάμπολες περιπτώσεις.

Να αναφέρουμε ότι ήδη η κυβέρνηση για να περάσει τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας περνά το μήνυμα στο εσωτερικό της ότι αν δεν γίνουν οι τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση, πουλώντας τρομοκρατία στον λαό


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr