Σε 45 Χρόνια Φυλακή ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ, συνέταιροι του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ με τα «μαύρα» 1.500.000 Ευρώ.


Σε 45 Χρόνια Φυλακή ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ
ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ,  συνέταιροι του ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ με τα «μαύρα» 1.500.000 Ευρώ.
ΣΗΜ: Την Υπόθεση με τα «ΜΑΥΡΑ» ΕΥΡΩ στον Δήμο Ρόδου «προστατεύουν» Εισαγγελείς της χώρας.
Ο Ιωάννης Αβραντίνης του Διαμαντή και ο Μιλτιάδης – Μιχαήλ Βάγγερ του Αντωνίου πρόεδρος της εταιρείας, Μιλτιάδης - Μιχαήλ Βάγγερ, και ο νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΛ, Ιωάννης Αβραντίνης, την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2016, καταδικάστηκαν πρωτοδίκως, σε ποινές φυλάκισης 540 μηνών για εγκατάλειψη πληρώματος.
Παρότι, «βαριά» ποινή των 45 ΧΡΟΝΙΑ φυλάκισης, και ενώ πρόκειται για άτομα με ιδιαίτερα μεγάλο και μαύρο «παρελθόν», καθότι εμπλεκόμενοι σε απάτες, υπεξαιρέσεις, εκβιασμούς, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, πλαστογραφίες κα., βρέθηκαν «πρόθυμοι» ελληνες ΔΙΚΑΣΤΕΣ του Πρωτοδικείου Πειραιά που έκριναν η καταδικαστική απόφαση των 45 Χρόνων Φυλακής να είναι με τριετή αναστολή…!!!
Τα ίδια αυτά άτομα, ο Ιωάννης Αβραντίνης και ο Μιλτιάδης Βάγγερ έγιναν «γνωστά» στο πανελλήνιο με το «φάγωμα» των μικρομετόχων της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου ΝΕΛ 

Την Υπόθεση με τα «ΜΑΥΡΑ» ΕΥΡΩ στον Δήμο Ρόδου «προστατεύουν» Εισαγγελείς της χώρας. Ο Ιωάννης Αβραντίνης του Διαμαντή και της Μαρίας, σύμβουλος επιχειρήσεων, γεννημένος στη Γκούρα της Κορινθίας το έτος 1959, ελληνικής υπηκοότητας, κάτοικος Καλλιθέας Αττικής, οδός Σκρά αριθμός 26, κάτοχος της αστυνομικής ταυτότητας με αριθμό Μ 049652 εκδοθείσας την 3η Μαρτίου 1983 από το ΙΑ Αθηνών και του ΑΦΜ 05016172 της Δ.Ο.Υ. Β΄ Καλλιθέας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» και δ.τ. «ΑΙΟΛΟΣ A.Ε.» Και ο Μιλτιάδης – Μιχαήλ Βάγγερ του Αντωνίου και της Αννίτσας, έμπορος, γεννημένος στην Αθήνα, το έτος 1954, ελληνικής υπηκοότητας, κάτοικος Βουλιαγμένης Αττικής, οδός Θάλειας αριθμός 11, κάτοχος της αστυνομικής ταυτότητας με αριθμό ΑΒ 526453 εκδοθείσας την 15.11.2006 από το Τ.Α. Βουλιαγμένης Αττικής και του ΑΦΜ 005897670 της Δ.Ο.Υ. Δ΄ Αθηνών. ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (μη εκτελεστικό μέλος), της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» και δ.τ. «ΑΙΟΛΟΣ A.Ε.» Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας, Μιλτιάδης - Μιχαήλ Βάγγερ, και ο νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΛ, Ιωάννης Αβραντίνης, την Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 2016, καταδικάστηκαν πρωτοδίκως, σε ποινές φυλάκισης 540 μηνών για εγκατάλειψη πληρώματος. Παρότι, «βαριά» ποινή των 45 ΧΡΟΝΙΑ φυλάκισης, και ενώ πρόκειται για άτομα με ιδιαίτερα μεγάλο και μαύρο «παρελθόν», καθότι εμπλεκόμενοι σε απάτες, υπεξαιρέσεις, εκβιασμούς, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, πλαστογραφίες κα., βρέθηκαν «πρόθυμοι» ελληνες ΔΙΚΑΣΤΕΣ του Πρωτοδικείου Πειραιά που έκριναν η καταδικαστική απόφαση των 45 Χρόνων Φυλακής να είναι με τριετή αναστολή…!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr