Τα «παιδιά» του Ροκφέλερ στη σκιώδη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη


Ανακοινώθηκε το νέο σχήμα Τομέων της Νέας Δημοκρατίας ανά υπουργείο, σε αντιστοιχία της σημερινής δομής της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε στο Υπουργείο Παιδείας, τη Νίκη Κεραμέως, υπάλληλο του Ροκφέλερ.
Η κ. Κεραμέως, Βουλευτής χωρίς καμία ψήφο από τον Ελληνικό λαό, καθώς στις εκλογές είχε τοποθετηθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ουρανοκατέβατη. 

Η κ. Κεραμέως που σπούδασε νομικά στο Université Paris II (Panthéon-Assas), και μεταπτυχιακό από το Harvard Law School, δεν πάτησε το πόδι της σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο και τοποθετήθηκε στον Τομέα της Παιδείας, χωρίς γνώσεις Δημόσιας διοίκησης, χωρίς γνώσεις του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας, σπουδάζοντας στα πανάκριβα Πανεπιστήμια της Αμερικής και του Παρισιού.  

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ανήκει στην ομάδα νέων που εκπαιδεύουν οι τύπου Ροκφέλερ, για να περνούν τα σχέδια τους στις χώρες όπου επιτίθονται. Έτσι λοιπόν, γίνονται βουλευτές,  υπουργοί κι έτσι εκτελούνται τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2016 η κ. Κεραμέως πανηγύριζε για το γεγονός ότι επιλέχτηκε να εκπροσωπήσει την χώρας μας σε μια έκθεση του Ροκφέλερ (δείτε εδώ τη σχετική ανάρτησή μας http://bit.ly/2gxPNw9), ενώ μετά τον σάλο που προκλήθηκε κατέβασε την εν λόγω ανάρτηση.


                                 


                                       http://trilateral.org/page/7/membershipΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr