Ο ξεπεσμός της Άντζυ Σαμίου με ύβρεις και εκφράσεις του υποκόσμουΜε αφορμή την τελευταία φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή, η πρώην τραγουδίστρια Άντζυ Σαμίου εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Ραχήλ Μακρή με απίστευτη χυδαιότητα και ύβρεις, γλώσσα που παραπέμπει στα καταγώγια του υποκόσμου.
Όπως θα δείτε παρακάτω σε σχόλιο της , είναι πρόδηλο ότι κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια και ο τρόπος που εκφράζεται δείχνει το ποιόν του ανθρώπου και μάλλον έχει ακόμα απωθημένα αφού έχει παραδεχτεί δημόσια πως ετοιμαζόταν να παντρευτεί έναν άντρα ο οποίος της είχε αποκρύψει ότι ήταν ήδη παντρεμένος.
Η Άντζυ Σαμίου απρόκλητα επιτέθηκε, υπερασπιζόμενη τον Αλέξη Τσίπρα. Παρακολουθώντας κανείς το προφίλ της, καθημερινά εκθειάζει τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και βρίζει απροκάλυπτα όποιον τολμά να ασκήσει κριτική. Φαίνεται πως η «κυρία» Σαμίου κατάλαβε ότι υπάρχει θέση βουλευτή στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όχι μήπως οι άλλες είναι καλύτερες; Συνέχισε Άντζυ και με το τόσο γλείψιμο μπορεί η κυβέρνηση να σε αναβαθμίσει και σε Υπουργό Πολιτισμού, το Μαξίμου δεν ξεχνά την προσφορά αυτών που μάχονται για αυτήν.
Βέβαια σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε την κάπως δικαιολογημένη αντίδραση της Άντζυ Σαμίου, αν λάβουμε υπόψιν μας ότι πλέον ούτε την φωτογραφίζουν περιοδικά αλλά ούτε και την καλούν σε τηλεοπτικά πάνελ. Μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να αποδείξει και να έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι κάποια.
Διαβάστε ακόμα


Ανάγνωση όλων
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr