Κόκκινη γραμμή


Ραφαήλ Κουρμουλάκης

Φίλες και φίλοι, η Κόκκινη γραμμή κυκλοφορεί πλέον ως ebook από το easywriter.gr Μπορείτε να το αποκτήσετε και να το διαβάσετε στον υπολογιστή ή στο τάμπλετ και το κινητό σας με 6,00€.
Η Κόκκινη γραμμή είναι ένα δίχως προηγούμενο αστυνομικό-πολιτικό μυθιστόρημα. Πάνω σε μία αστυνομική υπόθεση ξετυλίγονται πολιτικές ιστορίες. Μπορείτε να ανατρέξετε σε παλαιότερες συνεντεύξεις μου για να πληροφορηθείτε και στην περίληψη του έργου.
Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, τα πολιτικά μηνύματα του έργου γίνονται ολοένα και πιο επίκαιρα. Ας το διαβάσουμε για να οπλιστούμε πολιτικά. Ας το αγοράσουμε για να μας κρατήσει συντροφιά ένα απόγευμα με βροχή που θα πίνουμε τσάι στο σπίτι. Ας το κάνουμε δώρο σε κάποιον που αγαπάμε!!
Να ευχαριστήσω στενούς φίλους (και έναν καλόφίλο δημοσιογράφο που μου πε "κάντο ebook") για την διαρκή υποστήριξη και επαγρύπνηση!!
Καλή ανάγνωση σε όλους!!


6,00€
Η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από το λαό, ασκείται από το λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού. Πόσο δημοκρατική μπορεί να είναι μία κοινωνία, όταν ατομικά συμφέροντα υπερισχύουν του συλλογικού; Τι γίνεται όταν μέσα σε ένα δημοκρατικό καθεστώς οργιάζουν οι ίντριγκες κι η ανομία; Κατά πόσο μπορεί ο κάθε άνθρωπος να υπάρξει, να εξελιχθεί και να δημιουργήσει, ως ελεύθερη προσωπικότητα, χειραφετημένη από κάθε ίχνος φόβου; Ο Οδυσσέας υποφέρει από την ξαφνική απώλεια των γονιών του σε ένα μυστηριώδες τροχαίο. Ορκίζεται να απονείμει Δικαιοσύνη, βρίσκοντας έτσι τη δύναμη να συνεχίσει τη ζωή του. Όμως στο πανεπιστήμιο μπλέκει με το συνδικαλισμό, ως μέλος μιας διεφθαρμένης παράταξης, θεωρώντας ότι αγωνίζεται για το Δικαίωμα του συνανθρώπου του. Μία στιγμή πριν αλλοτριωθεί και καταντήσει όμοιος με ανθρώπους που θυσιάζουν ιδανικά στους βωμούς της καριέρας και του χρήματος, ανακαλύπτει με την ευρύτητα της νόησης, το εύρος της διαφθοράς. Όταν αποκτά στοιχεία για τους συνδικαλιστές, απειλείται η ζωή του. Βρίσκεται αντιμέτωπος με πρόσωπα, πολιτικές, συμφέροντα κι απάνθρωπα σχέδια που φαίνεται να διασυνδέονται. Κλιμακώνει μία κρίση ανάμεσα σε εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες και αντιλήψεις. Παγιδευμένος σε μία πλεκτάνη χωρίς όρια, καταζητούμενος από μαφία και αστυνομία σε όλη την Ελλάδα, ανακαλύπτει πως το ίδιο παρακράτος που τον απειλεί, δολοφόνησε τους γονείς του. Στις πιο κρίσιμες ώρες, ιδρύει μυστική οργάνωση για να χτυπήσει το οργανωμένο έγκλημα. Η κόκκινη γραμμή έχει ως αρχή μια κοινή συνείδηση και ως τέλος τη Δικαιοσύνη. Η κόκκινη γραμμή χαράσσεται, για να διαγράψει με ταχύτητα όλα τα πανούργα σχέδια, φυλάσσει ταυτόχρονα το έσχατο σημείο υποχώρησης. Η κόκκινη γραμμή είναι έρωτας, όραμα, λύτρωση μαζί…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr