Μπαλούρδος του FBI πάει για χορευτική φιγούρα σε μπαρ, πιστολιάζει το μαγαζί
Ένα σκηνικό βγαλμένο από τις πιο ζοφερές στιγμές του αμερικάνικου Νότου έπαιξε το Σάββατο στο Ντένβερ του Κολοράντο, όταν πράκτορας του FBI έδωσε μία δροσερή performance σε παρακείμενο μπαράκι.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, ο φίλος έδινε πόνο στο κέντρο της πίστας μαγνητίζοντας τα βλέμματα με τις ανάλαφρες κινήσεις του. Αναγνωρίζοντας, μάλλον, ότι είχε ανεβάσει ήδη πολύ ψηλά τον πήχη και ότι το κοινό του είχε υψηλές απαιτήσεις για το φινάλε, το αστυνομικός από το Ντένβερ αποφάσισε να ολοκληρώσει το νούμερό του με ένα εντυπωσιακό backflip.

Το πρόβλημα με αυτό ήταν ότι καθώς γυρνούσε ανάποδα στον αέρα, το υπηρεσιακό του όπλο γλίστρησε από το παντελόνι του, έπεσε στο έδαφος και εκπυρσοκρότησε όταν ο κάτοχός του προσπάθησε να το σηκώσει. Από την εκπυρσοκρότηση, ο αστυνομικός τραυμάτισε κάποιον θαυμαστή του στο πόδι.

This @FBI agent was dancing at a Denver bar on Saturday night. Did a back flip, gun falls. He picks it up and a round is fired, hitting a man (he’ll be ok.) @DenverPolice investigating.

O αξιωματικός τέθηκε εκτός υπηρεσίας αλλά οι αμερικάνοι δεν είναι τίποτα κομπλεξικοί να κατεβάσουν το βίντεο από τα social media, όπως κάναμε εμείς, απ’ ό,τι φαίνεται, με τον χορευταρά από την ομάδα ΔΙΑΣ με το επαγγελματικό moonwalk.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr