Θέλετε να μιλήσουμε για προδοσία και τρομοκρατία;Ας ξεκινήσουμε με τη ΔΕΗ.


Οχι μόνο ξεπουλάνε κομμάτι κομμάτι την μεγαλύτερη και στρατηγικότερης εθνικής σημασίας επιχείρηση του τόπου, αλλά απειλούν τρομοκρατούν εκβιάζουν και βυθίζουν στο σκοτάδι τα
νοικοκυριά, σπρώχνωντάς τα ένα βήμα κοντύτερα στο χείλος του γκρεμού.
Από τέλος Απρίλη ξεκίνησε το σχέδιο ''τελικής εκκαθάρισης'' της ΔΕΗ με στόχο τα νοικοκυριά που ζουν σε κατάσταση ένδοιας όντας που βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την ανθρωπιστική κρίση σε όλο της το ''μεγαλείο''.
Με τον νέο κανονισμό που επέβαλε ο εγκάθετος Παναγιωτάκης με εντολές Τσίπρα και υλοποιεί ο '' αδίστακτος μάνατζερ τζόγου'', πρώην διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμούς του ομίλου ΙΝΤΡΑΛΟΤ και νυν διευθυντής εμπορίας της ΔΕΗ Ιωαννης Κατάκης, άρεται η προστασία των νοικοκυριών που οφείλουν στην επιχείρηση με συνοπτικές διαδικασίες.
Αρχικά μένουν εκτός ΚΟΤ όσοι ''δεν κοιμούνται σε παγκάκια'' άσχετα αν είναι άνεργοι και με μηδενικά εισοδήματα, αφού όσοι έχουν την ατυχία να διαθέτουν ένα σπίτι δικό τους, αποκλείονται λόγω αντικειμενικών κριτηρίων από το ΚΟΤ με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός προστασίας χιλιάδες νοικοκυριά που βρίσκονται σε απόγνωση.
Επίσης για όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν την οφειλή τους για να μην βρεθούν στο σκοτάδι, θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι τους η να ληστέψουν τράπεζα προκειμένου να βρουν τα χρήματα της προκαταβολής, μιας και οι κύριοι Παναγιωτάκης Κατάκης απαιτούν το 50% της οφειλής σαν προκαταβολή και ελάχιστες δόσεις, διαφορετικά κατεβαίνει ο διακόπτης.
Και όλα αυτά με μοναδικό στόχο να δώξουν ''τα βαρίδια'' από τη ΔΕΗ προς τους ιδιώτες πάροχους και να ξεπουληθεί η επιχείρηση στους ξένους κερδοσκόπους.
Αν θέλουμε λοιπόν να μιλάμε για προδοσία και τρομοκρατία, ας αρχίσουμε από εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr