Μεγαλειώδης επίκαιρη εκδήλωση στην Άρτα για τον Άρη και την λευτεριάΣτην κατάμεστη πλατεία Μονοπωλίου της Άρτας πραγματοποιήθηκε πολύ μεγάλη εκδήλωση-συγκέντρωση και συναυλία με την ευκαιρία των 73 χρόνων από
το πέρασμα του Άρη Βελουχιώτη στην ιστορία.
Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Άρτας της ΛΑ.Ε μίλησε ο Παν. Λαφαζάνης, ο οποίος αναφέρθηκε στο μεγαλείο του Άρη Βελουχιώτη, στα περιστατικά που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, πολιορκημένο από τους δωσίλογους ταγματασφαλίτες και μοναρχοφασίστες, αλλά και απομονωμένο από το κόμμα του.
Ο Άρης με την θυσία του και την ανυποχώρητη στάση του ενάντια στις συμφωνίες του Λιβάνου, της Καζέρτας και της Βάρκιζας αναδεικνύεται σήμερα σε ένα μεγάλο σύμβολο του επίκαιρου αγώνα για τη λευτεριά, την κυριαχία, την δημοκρατία και την ανεξαρτησία στην πατρίδα μας, για την εφαρμογή ενός προγράμματος ανασυγκρότησης και αναγέννησης για την διέξοδο από την σημερινή κρίση.
Ο Άρης ως ένα μεγάλο εθνικό και κοινωνικό σύμβολο, ως ένα παράδειγμα θυσίας και πρότυπο αρχών και αξιών, μας δείχνει έναν δρόμο αγώνα ενάντια στο βρώμικο πολιτικό κατεστημένοκαι την φαρσοκωμωδία που παίζεται ανάμεσα στις δυνάμεις του, τον δρόμο του αγώνα ενάντια στα μνημόνια, παλιά και νέα, ενάντια στην λιτότητα, ενάντια στους εκμεταλλευτέςτου λαού μας και το ξεπούλημα της χώρας και της δημόσιας περιουσίας.
Ο Άρης, τέλος, υποδεικνύει την ανάγκη του πιο πλατιού πολιτικού μετώπου ανατροπής, με μια ευρεία κοινωνική συμμαχία, που θ’ αγκαλιάζει την μισθωτή εργασία έως τα μικρομεσαία εκμεταλλευόμενα κοινωνικά στρώματα, την προοδευτική διανόηση και την νεολαία.
Ο Παν. Λαφαζάνης επίσης στην ομιλία του στηλίτευσε τηn νέα ευρωατλαντική συμφωνίαΤσίπρα – Ζάεφ και την κωμωδία δήθεν αντιπαράθεσης της ΝΔ προς την κυβέρνηση γι’ αυτήν την συμφωνία και τόνισε ότι το κείμενο πάνω στο οποίο θα κάνουν επικοινωνιακό σόου σήμερα Τσίπρας και Ζάεφ επιχειρεί να δέσει ακόμα πιο σφιχτά στα δεσμά της αποικιοποίησης Ελλάδα και ΠΓΔΜ και όλη την βαλκανική ζώνη.
iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr