Παφίλης για Χρυσή Αυγή: Ο λαός τους τσάκισε και θα τους ξανατσακίσει
Με τρόπο εριστικό απέδειξε η Χρυσή Αυγή πως αγαπάει το δημοκρατικό πολίτευμα με βουλευτή της να καλεί το στρατό να κάνει πραξικόπημα. Απάντηση έδωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

Από στόματος κοράκου, κρα θα ακούσεις […] Η πολιτική τους προέλευση είναι γνωστή. Ποιοι μιλούν για πατρίδα, οι συνεργάτες των Γερμανών, οι πρόγονοί τους; Τα τάγματα ασφαλείας; Το σύνθημα της Χρυσής Αυγής ήταν δόξα και τιμή στους χίτες και στους ταγματασφαλίτες. Από αυτούς προέρχονται ανέφερε ο βουλευτής του ΚΚΕ, επισημαίνοντας τη σημαντική καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής, αλλά και την καταδίκη του Σ. Ζαριανόπουλου, επειδή τους αποκάλεσε ναζιστές. Επίσης ανέφερε πως ο λαός τους τσάκισε και θα τους ξαναστείλει στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.Την τοποθέτηση του Μπαρμπαρούση καταδίκασαν οι εκπρόσωποι όλων των κομμάτων εκτός της Χρυσής αυγής, ενώ συμφώνησαν να μη συμμετάσχουν οι βουλευτές της, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής, πριν λίγη ώρα, κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα, καθώς και στη σύλληψη του υπουργού Άμυνας, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, ενώ ζήτησε και “τα κεφάλια τους” στις Πρέσπες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr