Οι Χρυσαυγίτες "πούλησαν" αυτόν που πριν λίγο χειροκροτούσαν. Γιατί οι ακροδεξιοί μπέσα δεν είχαν ποτέ!Για μία ακόμα φορά οι Χρυσαυγίτες για να σώσουν το κουφάρι τους, ανακάλεσαν πράγματα που είπαν, λόγια που
χειροκρότησαν. Άλλωστε τους θυμόμαστε το 2013 όταν τους πήγαιναν στην φυλακή να απαρνούνται Χίτλερ, εθνικοσοσιαλισμό, κ.α.!

Ο Μπαρμπαρούσης μίλησε για πραξικόπημα μέσα στη Βουλή, χειροκροτούμενος από όσους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ήταν παρόντες. Μετά βγήκε μαζί τους στην πλατεία Συντάγματος. Μία ώρα αργότερα τον διέγραψαν γιατί ήταν...εκτός γραμμής.

είτε πως αντιδρούν μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας, όλοι οι παρόντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τη στιγμή που ο Μπαρμπαρούσης καλεί σε πραξικόπημα τις ένοπλες δυνάμεις.
Χρυσή Αυγή: Δήθεν διαγραφή Μπαρμπαρούση - Τον χειροκρότησαν και πήγαν όλοι μαζί πλατεία

Χειροκροτούν άπαντες και χαμογελούν κατευχαριστημένοι! Για του λόγου το αληθές, παρατηρήστε και πως ακριβώς αντέδρασαν σε πραγματικό χρόνο, στο βίντεο από το κανάλι της Βουλής.Λίγα λεπτά αργότερα, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής βγήκε στο Συνταγμα για να συναντησει την ομάδα των υποστηρικτών της, που είχε στο μεταξύ πάρει θέση στην πλατεία - λίγο πιο πέρα απο το κεντρικό συλλαλητήριο για το Σκοπιανό κατά της συμφωνίας.


Εκεί ο Μπαρμπαρούσης, αφού είχε πεί όσα είχε πει μέσα στη Βουλή, περιστοιχιζόταν από τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες βουλευτές χωρίς να ενοχλείται φυσικά κανένας από την παρουσία του.
Μετά η κατακραυγή έκαναν τους Χρυσαυγίτες να "πουλήσουν" αυτόν που πριν λίγο χειροκροτούσαν. Γιατί οι ακροδεξιοί μπέσα δεν είχαν ποτέ!Και μετά ο ίδιος ο Μπαρμπαρούσης απαρνήθηκε αυτά που είπε, γιατί εκτός από άτιμοι στην προσπάθεια τους να σωθούν εμφανίζονται και ηλίθιοι!

Μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ ο βουλευτής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακαλεί τις δηλώσεις του και τονίζει ότι παραμένει προσηλωμένος στη συνταγματική νομιμότητα.
Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr