Κόκκινο φωτάκι έβαλε στη Βουλή ο Κασιδιάρης, μάλλον σαν φόρο τιμής στην επιχείρηση του αρχηγού του


Ένα κόκκινο φωτάκι έβαλε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης, παραλληλίζοντάς την με οίκο ανοχής.Οι απόψεις διίστανται για τους λόγους πίσω από την ακτιβιστική αυτή δράση.Κάποιοι λένε πως αφορμή ήταν το Athens Pride 2018 και ο φωτισμός της Βουλής στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Άλλοι πιστεύουν πως απλά ήθελε να θυμίσει στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, τις παλιές καλές εποχές που συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο “αισθησιακού” ξενοδοχείου.

Πράγματι, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε σε φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος συμμετείχε σε Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “ΛΥΔΙΑ – Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία”. Πρόεδρος της εταιρείας ήταν ο κουνιάδος του, αντιπρόεδρος η γυναίκα του και ο ίδιος συμμετείχε ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, είχε και ιστοσελίδα μέχρι πριν λίγο καιρό, στην οποία μπορούσαμε να διαβάσουμε μία περιγραφή του:

Welcome!
Η ερωτική και ευχάριστη προδιάθεση έιναι διάχυτη σε όλα μας τα δωμάτια. Διακοσμημένα στις αισθησιακές αποχρώσεις των ρόζ, μώβ και κόκκινων χρωμάτων από τα οποία εσείς θα διαλέξετε αυτό που σας αντιπροσωπέυει.
To “New Dream Hotel” αποτελεί στέγαστρο ονείρων, ξυπνάει ένστικτα αναζωογονώντας τη σχέση σας.
Σημείο συνάντησης που χαρακτηρίζεται από τη διακριτικότητα, την εχεμύθεια και το άψογο επίπεδο υπηρεσιών.
Ξενοδοχείο προσφάτως ανακαινισμένο, συνώνυμο με τις χαλαρές στιγμές, τοποθετημένο σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της πόλης, δίπλα στο μετρό.

Στο hotel.com μπορούμε να διαβάσουμε και μια αξιολόγηση επισκέπτη για το ξενοδοχείο:This is not a hotel for travellers. It is basically where people go for a night of sex
Το 2013 το ξενοδοχείο βγήκε στο σφυρί, για χρέη προς την Εφορία ύψους 36.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η εταιρεία είχε κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ το χρόνο, μοιράζοντας και μερίδια στους μετόχους.Ωραίες εποχές…

spasmenoparathyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr