Το ούγκανο τραγουδά τον εθνικό ύμνο με το χέρι σηκωμένο ναζιστικά μέχρι που ο "σοβάρος ναζί" του το κατεβάζει γιατί "μας βλέπουνε".
Οι Μακεδονομάχοι που βρίσκονται στις επάλξεις για να προστατεύσουν την μια-και-μοναδική-Ελληνική-Μακεδονία φαίνεται πως από το να είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παίζει να
είναι πιθανότερο να είναι απόγονοι του Αδόλφου. Προς έκπληξη κανενός, οι μακεδονομάχοι πρώτο τραπέζι πίστα έξω από τη βουλή και μπροστά από τα ΜΑΤ φαίνεται ότι του δίνουν και καταλαβαίνει σε αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς, ίδιους με του προπάππου τους του Χίτλερ.

Όπως βλέπουμε σε βίντεο του associated press, ένας από τους διαδηλωτές προτάσσει ναζιστικά το χέρι του, μέχρι να τον δει κάποιος άλλος από την συγκέντρωση και με ύφος που υποδηλώνει «Όχι τώρα ρε, μας βλέπουν», του κατεβάζει το χέρι κάτω:

«Έτυχε», «είναι στημένο», «αποκλείεται οι μακεδονομάχοι να είναι ναζί», «ναζί είσαι εσύ που τους αποκαλείς ναζί», «σίγκ χάηλ», «δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός, προσπαθεί να κάνει ίσκιο/σταματήσει ταξί» είναι μερικά από τα πράγματα που ακούει συνήθως κανείς όταν λέει ναζί κάποιον ναζί.


Tο περιστατικό όμως δεν ήταν καν μεμονωμένο και γνωρίζουμε πολύ καλά τον έρωτα του ναζισμού με τον ακροδεξιό εθνικισμό. Κάπως έτσι στη βουλή υπήρχε ολόκληρο τάγμα με ‘ξώγαμα του Χίτλερ να διεκδικούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας:

Όσο και να θέλουν κάποιοι να το κρύψουν το video μιλάει από μόνο του...Μακεδονίες και Ελλάδες και εθνικοί ύμνοι είναι το καμουφλάζ...Είστε ΝΑΖΙ pic.twitter.com/UQhkcUD4nc
Και δεν ήταν μεμονωμένο...εδώ το απόγευμα επανάληψη με άλλους 3 τουλάχιστον pic.twitter.com/40JprQ3m0h
View image on Twitter

luben 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr