Κατάθεση μήνυσης για απρόκλητη βία από τον Ρωμανό ΑγγελήΜήνυση κατά των αστυνομικών κατέθεσε το μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των Πλειστηριασμών και μέλος της Λαϊκής Ενότητας Αλέξανδρος-Ρωμανός Αγγελής σήμερα στην
εισαγγελία Αθηνών για την επίθεση που δέχτηκε κατά την διάρκεια της διαδήλωσης την Τετάρτης 14 Μαρτίου 2018. Την συγκέντρωση διαμαρτυρίας με στόχο την ακύρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας είχε καλέσει η Λαϊκή Ενότητα, η Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών, το ΕΠΑΜ και άλλες συλλογικότητες έξω από το συμβολαιογραφείο επί της οδού Θεμιστοκλέους 42.

Την ημέρα εκείνη η αστυνομία τελείως απρόκλητα και με απίστευτη αγριότητα επιτέθηκε με ωμή βία στους διαδηλωτές στέλνοντας στο νοσοκομείο πέντε άτομα , μεταξύ των οποίων και ένα δημοσιογράφο , που κάλυπτε τα γεγονότα και συλλαμβάνοντας τρεις εξ αυτών.

Η αστυνομική βία και αυθαιρεσία αποτέλεσμα των εντολών της κυβέρνησης , από δω και στο εξής δεν θα μένει αναπάντητη.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος , των αγωνιστών και της κοινωνίας με στόχο την συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών δεν θα περάσει.


ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣήμερα κατέθεσα μήνυση για τις αθλιότητες των αστυνομικών στην κινητοποίηση κατά των πλειστηριασμών την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018. 
Οι αστυνομικοί λειτουργώντας ως πραιτοριανοί της Κυβέρνησης των Μνημονίων και των Τραπεζών μας επιτέθηκαν , μας έβριζαν και εν τέλει μας οδήγησαν σιδηροδέσμιους στο αυτόφωρο ως εγκληματίες την ίδια στιγμή που ντόπιο και ξένο κεφάλαιο εγκληματεί συστηματικά σε βάρος της κοινωνίας.
Η αστυνομική αυθαιρεσία στο εξής δεν θα μένει αναπάντητη.
Η προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος , των αγωνιστών και της κοινωνίας με στόχο την συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών δεν θα περάσει.
Συνεχίζουμε δυναμικά.
ΔΕΝ φοβόμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr