Προς τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κύριο Αποστολάκη


Η τοποθέτηση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ),για τη δήλωση του Μπαρμπαρούση ο οποίος προέτρεψε σε στρατιωτική δικτατορία από το βήμα της Βουλής, είχε ως εξής:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες αποκλειστικά στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, και αφορά στην προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, και της ασφάλειας των πολιτών εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής, καθώς και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων».


Δεδομένων των παραπάνω θα έπρεπε και θα πρέπει το ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός, κύριος Ευάγγελος Αποστολάκης να είναι, το λιγότερο, πιο προσεκτικοί με αυτούς που καλούν (ή φωτογραφίζονται μαζί τους) σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν ή συμμετέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Παράδειγμα πρώτο: Μάιος του 2017, τελετή υποδοχής των λειψάνων 17 Ελλήνων στρατιωτικών, πεσόντων στην Κύπρο κατά την τουρκική εισβολή στο νησί. Ανώτατοι εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας, μαζί με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας, δίπλα στον Κασιδιάρη. Κάποιοι τον κάλεσαν τον βουλευτή της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής και κάποιοι ανέχτηκαν να φωτογραφηθούν μαζί του.


Παράδειγμα δεύτερο: 11 Ιουνίου 2018, εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό. Στην εκδήλωση στο θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ», στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος», είχε προσκληθεί ο Χρήστος Παππάς, βουλευτής της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Τη σχετική καταγγελία έκανε με ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr