Ακροδεξιό παραλήρημα του Δημάρχου Άργους - Διεγράφη από την ΝΔ
- Ο λόγος του Δημάρχου Άργους ήταν πάντα και ακροδεξιός και φίλα προσκείμενος στις απόψεις του ναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής. Από την υιοθέτηση των απόψεων της Χ.Α. για το Πολυτεχνείο, τους Εβραίους - όχι το Ισραηλινό κράτος - που είναι πηγή όλων των κακών του πλανήτη, τους "εαμοβούλγαρους προδότες", τους "σωτήρες των ταγμάτων ασφαλείας" της προσπάθειας να ηγηθεί και του νέου "Μακεδονικού αγώνα"Τελευταία είχε βάλει στο στόχαστρο κα ιτον Γ.Μπουτάρη.

Χειροκρότησε τον ξυλοδαρμό προκάλεσε εκ νέου αντιδράσεις με αφορμή την χυδαία επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Και λέμε εκ νέου διότι μετά την επίθεση, είχε σχολιάσει «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών» και σήμερα… επανήλθε.
Επανήλθε με ένα βίντεο στο οποίο… και τι δεν λέει! Μετά το παραλήρημα, λοιπόν, διαγράφεται από την Νέα Δημοκρατία, με εντολή του αρχηγού του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε στην συνέχεια το βίντεο με τις προκλήσεις του δημάρχου Άργους
Πιο συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Και… tweet Μητσοτάκη

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του κόμματος, ο αρχηγός της ΝΔ έκανε και tweet για το ζήτημα. Σε αυτό τονίζει: «Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας«.
Δημήτρης Καμπόσος: «Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία»


Στο βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα, Παρασκευή 08.06.2018, ο Δημήτρης Καμπόσος αφήνει αντισημιτικά υπονοούμενα όπως «εμείς που δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να λέμε αυτα που πιστεύουμε;».
Επίσης τονίζει: «Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης… Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει για τον Καμμένο οτι δεν το γουστάρει τον χοντρό και ότι αν τον δει κρεμασμένο δεν κόβω το σκοινί, ότι θέλει ξύλο ο Μητροπολίτης Πειραιώς και χιλια μύρια άλλα. Χέστηκα εάν έσφαξε ο Κεμάλ τους Πόντιους Έλληνες… Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς δεν φοράμε το καπελάκι και επειδή δεν φοράμε καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».
Και συνεχίζει: «Ποιος είπε να τον δείρουν αυτόν τον φουκαρά τον γέρο; Και να τον έβλεπαν να τον δέρνουν, ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να τον προστατεύσει. Ένας άνθρωπος 90 χρονών ο οποίος έχει ταραγμένο νου. Όταν έδινε τις συνεντεύξεις μέσα από τα μπουρδέλα ήταν καλά ε; Ή μήπως δεν πρέπει να τα λέμε ούτε αυτά; Έχει προσβάλει την Θεσσαλονίκη βάναυσα αυτός ο άνθρωπος. Και θέλω να δω το αποτέλεσμα αυτού του λαού εκεί πάνω τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές. Είμαι περίεργος να το δω, αλλά καπελάκι είναι αυτό στο κεφάλι. Όποιος το φοράει το καπελάκι τον ηρωποιούν. Εγώ θα μιλάω για την πατρίδα μου, θα μιλάω συνέχεια για την πατρίδα μου, και θα την υπερασπίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. ’Έστω κι αν μείνω μοναχός μου στο τέλος».
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr