“Μπλέξαμε”, μονολογεί στο κελί του ο Μπαρμπαρούσης
Σύμφωνα με ρεπορτάζ μεγάλης ιστοσελίδας, ο χρυσαυγίτης βουλευτής έχει αρχίσει και πανικοβάλλεται για τη σοβαρότητα του αδικήματος για το οποίο κατηγορείται και αυτό φαίνεται από το ότι στο κελί στο οποίο κρατείται, μονολογεί τη φράση “μπλέξαμε”…

Αυτή δεν είναι η μόνη χιουμοριστική νότα στην ιστορία που ακόμα εκτυλίσσεται με τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, ο οποίος σήμερα το πρωί συνελήφθη τελικά, όχι στο Αγρίνιο αλλά στην Πεντέλη.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, δεν είχε ιδέα για το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ενώ πίστευε πως το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται εχει αυτόφωρο και για αυτό κρυβόταν, με στόχο να περάσει το αυτόφωρο και να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν πήγε στο χωριό του την Παρασκευή, είχε μία διαίσθηση ότι κάτι κακό θα γίνει.

Στη συζήτηση με τους αστυνομικούς όσον αφορά την καταδίωξη στην Εθνική Οδό, ανέφερε πως ούτε καν κατάλαβε πως αυτό που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν καταδίωξη. Σύμφωνα με τον ίδιο, δε σταμάτησε γιατί πίστευε πως δεν ήταν κανένας μεγάλος κακοποιός. Και εντάξει, οποιοσδήποτε θα καλούσε από το Βήμα της Βουλής το στρατό να κάνει πραξικόπημα και να πάρει κεφάλια πολιτικών, δεν θα είχε κανένα λόγο να θεωρεί πως έχει κάνει κάτι σοβαρό.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Μπαρμπαρούσης υποστήριξε πως ξεκίνησε να επιστρέφει χτες βράδυ στην Αθήνα, όχι από το εθνικό δίκτυο Πάτρας Αθήνας αλλά μέσω Λειβαδιάς, γιατί σκέφτηκε ότι θα ταλαιπωρηθεί με τις μεταγωγές αν παραδινόταν στο αστυνομικό τμήμα του Αγρινίου. Όπως υποστήριξε, αν στη διαδρομή τον σταματούσαν σε κάποιο μπλόκο, δε θα αντιδρούσε και θα παραδινόταν. Παρόλα αυτά, ο Μπαρμπαρούσης δε συνελήφθη έξω από κάποιο αστυνομικό τμήμα στο οποίο παραδόθηκε, αλλά σε σπίτι φιλικού προσώπου του που τον έκρυβε.

Το όλο σκηνικό βρίθει γελοιότητας από την πρώτη στιγμή, αφού ο μπαρμπαρούσης κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πραξικόπημα και χειροκροτήθηκε από το κόμμα του. Στη συνέχεια το κόμμα του τον διέγραψε γιατί δεν εκφράζει τις απόψεις του, παρότι στελέχη του έχουν φωτογραφηθεί μπροστά σε σημαίες της Χούντας.

Έπειτα, ο ίδιος ο Μπαρμπαρούσης ανακάλεσε όσα είπε, λέγοντας πώς όλα αυτά τα είπε εν βρασμώ ψυχής, παρότι ο ίδιος τα διάβαζε με δυσκολία από χαρτί που είχε μπροστά του.

Περιμένουμε την απολογία του, κατά την οποία μάλλον ο ίδιος θα υποστηρίξει πως ότι είπε, το είπε για πλάκα, σε φάση “εντάξει μωρέ ένα αστείο κάναμε, δεν έχετε χιούμορ;”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr