Ο ναζί Κασιδιάρης που συμφώνησε με τον Μπαρμπαρούση (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ
Ο Μπαρμπαρούσης, από το βήμα της Βουλής (15-6-2018), προέτρεψε σε στρατιωτική δικτατορία:

«Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό
Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»
Ο Κασιδιάρης, σε δήλωση του που προβλήθηκε από το δελτίο του STAR την ίδια μέρα (15-6-2018 – ολόκληρο το δελτίο του STAR εδώ και το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 5.20 έως το 5.37), συμφώνησε με τον Μπαρπαρούση, λέγοντας: 
«Έτσι θα έπρεπε να γίνει εάν υπήρχε στρατός και σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα».

Την ίδια μέρα (15-6-2018) ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούσηκαι με δήλωση του καταδίκασε αυτά που είπε στη Βουλή. 

Την ίδια μέρα (15- 6- 2018) ο ίδιος οΜπαρμπαρούσης πήρε πίσω τις δηλώσειςτου: «Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα». 

Την ίδια μέρα (15 – 6 -2018) οι χρυσαυγίτες βουλευτές χειροκρότησαν τον Μπαραμπαρούση, τον οποίο στη συνέχεια διέγραψε ο Μιχαλιάκος. 

Οι χρυσαυγίτες – ως σωστοί ναζί – είναι και θρασύδειλοι. Αυτό το γνωρίζουμε και αποδείχθηκε με κάθε τρόπο τις προηγούμενες μέρες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι, με κάθε τρόπο, πρέπει να αποδεικνύεται ποιοι είναι:

Μια ναζιστική εγκληματική συμμορία που ένας βουλευτής της προέτρεψε σε στρατιωτική δικτατορία, οι βουλευτές της τον χειροκρότησαν και ο ναζί βουλευτής Κασιδιάρης, αυτός με σβάστικα στον χέρι, συμφώνησε. Κατά τα άλλα ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr