ΚΚΕ: Να μη μας λυπούνται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που παίζουν βρώμικο ρόλοΤο ΚΚΕ επιτέθηκε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν λυπημένα για τη στάση του κόμματος στη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ για την ονομασία της γειτονικής χώρας. Υπογραμμίζουν ότι τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος θα πρέπει να
λυπούνται για τον βρώμικο ρόλο που παίζει η κυβέρνηση τους ως πρωτεργάτης των σχεδιασμών ΝΑΤΟ – Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι για την αναλλοίωτη θέση του ΚΚΕ.

Με αφορμή την τοποθέτηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εξέφρασαν τη λύπη τους για τη στάση του ΚΚΕ στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο Περισσός καλεί με ανακοίνωση του να μη λυπούνται την αναλλοίωτη θέση του κόμματος εδώ και 25 χρόνια. Η ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι θα είναι προτιμότερο να λυπηθούν για τον «βρώμικο ρόλο» που παίζει η κυβέρνηση τους στα σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

«Τα διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που περιδιαβαίνουν τα κανάλια και το παίζουν δήθεν "λυπημένα" για τη θέση του ΚΚΕ στο ζήτημα της συμφωνίας Ελλάδας - FYROM, είναι προτιμότερο να λυπηθούν για το βρώμικο ρόλο που παίζει η κυβέρνησή τους ως πρωτεργάτης των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, δεχόμενη μάλιστα και τα σχετικά συγχαρητήρια.

Η θέση του ΚΚΕ για το θέμα είναι ίδια και αναλλοίωτη εδώ και 25 χρόνια και όσοι προσπαθούν να τη διαστρεβλώσουν, απλά γυρεύουν "αριστερό" άλλοθι για τη βρώμικη αποστολή που επιτελούν. Άλλωστε, το ίδιο κάνουν και με τη θέση για "αυτοδιάθεση των λαών" που καμία σχέση δεν έχει με την ένταξη χωρών σε ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς, όπως αυτή που προωθούν με το άρθρο 2 της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr