Γιατί γελάτε κύριοι;
Δεν έχει τέλος ο διασυρμός πολύ πατριώτη βουλευτή, που διαγράφηκε από τη Χρυσή Αυγή, έχοντας πριν καταχειροκροτηθεί.


Όπως διαβάζουμε, σε μεγάλη εφημερίδα Έλληνα εφοπλιστή, η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο Μπαρμπαρούσης, δε θα είναι αυτή της μεταμέλειας, αλλά αυτή της “πουλάω τρέλα μέχρι να σβήσει ο ήλιος”.


Έχοντας ήδη αναφέρει στις αρχές, πως δε γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης, αλλά αποφάσισε να κρυφτεί για να μη συλληφθεί, σήμερα ο δικηγόρος του έρχεται να κάνει άλλη μια αποκάλυψη.


Σύμφωνα με αυτή, ο Μπαρμπαρούσης όταν μιλούσε για κεφάλια πολιτικών στις Πρέσπες, δεν εννοούσε κατ’ ανάγκη πως ο στρατός που είχε καλέσει σε πραξικόπημα, πρέπει να κόψει τα κεφάλια των πολιτικών και να τα πάει στις Πρέσπες.


Όχι. Αυτό που εννοούσε ήταν, “προσοχή στις Πρέσπες” και “έχετε τα μάτια σας στις Πρέσπες”.


Όσον αφορά το κάλεσμα σε πραξικόπημα:


Σκέψη περί πραξικοπηματικών ενεργειών δεν υπήρχε στο μυαλό του ούτε ως νοητική σύλληψη […] Αυτό μπορώ να το υποστηρίζω, και ο ίδιος το υποστηρίζει


Δεν έχουμε αμφιβολία για το τι εννοούσε ο Μπαρμπασούσης, όταν έλεγε όσα έλεγε. Δεν έχουμε επίσης αμφιβολία, πως αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που θα προσπαθήσει να πιστέψει το Μπαρμπαρούση, είναι η ελληνική Δικαιοσύνη, από την οποία πρόκειται να δικαστεί.
Το περιστατικό


Χτες, ο βουλευτής της οργάνωσης, κάλεσε σε στρατιωτικό πραξικόπημα, καθώς και τη σύλληψη του υπουργού Άμυνας, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού, ενώ ζήτησε και “τα κεφάλια τους” στις Πρέσπες.


Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ζήτησε την αποβολή του από την αίθουσα, ενώ σημείωσε:

Σήμερα έπεσαν οι μάσκες. Η Χρυσή Αυγή βεβαίως που έχει έρθει εδώ με την ψήφο του ελληνικού λαού κάλεσε σε πραξικόπημα εναντίον του Δημοκρατικού Πολιτεύματος και μάλιστα σε στρατιωτικό πραξικόπημα
Πριν λίγο καιρό, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ καταδικάστηκε επειδή αποκάλεσε τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης “νοσταλγούς του Χίτλερ και πολιτικούς απογόνους των ντόπιων συνεργατών του που βρομίζουν τον τόπο και δεν έχουν θέση σε εκδηλώσεις για την αντίσταση του λαού κατά των Ναζί”

Ο Άρειος ΠάγοςΛίγο αργότερα, ο Πάνος Καμμένος και ο Φώτης Κουβέλης, κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μαζί με βίντεο και πρακτικά της ομιλίας του στη Βουλή.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της οργάνωσης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ανακοίνωνε την αποπομπή του Μπαρμπαρούση από την κοινοβουλευτική ομάδα.
Ο Μπαρμπαρούσης ανακαλεί

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της άσκησης δίωξης από τον Άρειο Πάγο, ο Μπαρμπαρούσης ανακάλεσε τις δηλώσεις από το βήμα της Βουλής.

οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου – τις οποίες ανακαλώ – επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν την Συνταγματική Νομιμότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δηλώσεις του:

δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας […] ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠ.ΕΘ.Α. Π. Καμμένου, ότι με μία ατυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα! Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στην Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr