Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ – Υπέρ ψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος, τέθηκε εκτός ΑΝΕΛ


Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας. Κατά την ψηφοφορία συμμετείχαν 280 βουλευτές. Απείχαν, μεταξύ άλλων οι βουλευτές του ΚΚΕ, καθώς και ο βουλευτής Αγρινίου, Κ. Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής που αναζητείται από τις Αρχές.


Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 127 βουλευτές, ενώ κατά 153. Υπέρ της πρότασης μομφής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τάχθηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση ΝΔ, η ΔΗΣΥ, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων. Καταψήφισαν μόνο οι δύο κυβερνητικοί εταίροι.

Έκπληξη αποτέλεσε η ψήφος του Δημήτρη Καμμένου, που ψήφισε υπέρ της πρότασης της ΝΔ.

Το «ναι» του Δημήτρη Καμμένου, με το οποίο ο βουλευτής συντάχθηκε με την άποψη της ΝΔ, χειροκροτήθηκε θερμά από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκονταν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Αμέσως μετά την καταψήφιση της κυβέρνησης από τον Δημήτρη Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος διέγραψε τον βουλευτή Β’ Πειραιώς από την Κοιοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μάλιστα με ανάρτησή του μέμφεται τον πρώην βουλευτή του, αποκαλώντας τον «κουτσό παίχτη», ενώ υπονόησε πως η απόφαση του είναι προϊόν χρηματισμού:
Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr