Κώστας Μπαρμπαρούσης: Απίστευτες… ερμηνείες από τον δικηγόρο του για το χουντικό παραλήρημα!- Παρανοήσαμε. Αυτό ισχυρίζεται πάνω - κάτω ο συνήγορος του -ήδη διαγραφέντα- βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση - Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης ζήτησε τα κεφάλια του
πρωθυπουργού, του ΠτΔ και του υπουργού Αμύνης, μέσα από την Βουλή - Ο συνήγορός του, ωστόσο, δίνει κάποιες ενδιαφέρουσες ερμηνείες της φράσης "τα κεφάλια σας στις Πρέσπες" - "Την προσοχή σας εις τις Πρέσπες", "τη σκέψη σας στις Πρέσπες", "προσέχετε μην κάνετε κανένα λάθος στις Πρέσπες" κάποιες εξ αυτών - Δείτε όσα δήλωσε ο συνήγορος στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News


Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας, 18.06.2018, στα χέρια των Ελληνικών Αρχών. Οι… χουντικές του ιαχές μέσα στον «ναό της Δημοκρατίας», την Βουλή των Ελλήνων, ήταν η αφορμή για ένα δίχως προηγούμενο σίριαλ, μέχρι να μπουν χειροπέδες στον Αιτωλοακαρνάνα -πρώην πια- βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

«Καλώ την στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!» φώναξε ο κ. Μπαρμπαρούσης μέσα στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ, στις 16.06.2018.Μετά τις ανεκδιήγητες αυτές δηλώσεις, σχηματίστηκε δικογραφία για εσχάτη προδοσία και από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε ένα… θρίλερ. Συνελήφθη, δεν συνελήφθη, καταδίωξη στην εθνική οδό και τρεις μέρες άφαντος… Μέχρι τελικά να φτάσουμε στο σήμερα. Όταν ο -διαγραφείς από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ- Κώστας Μπαρμπαρούσης, συνελήφθη… στο σπίτι του (!) στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Για όλα τα παραπάνω μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την τηλεοπτική εκπομπή Live News, στο Etv, ο δικηγόρος του, κ. Παναγιώτης Κορατζόπουλος.
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης δεν… εννοούσε αυτό που (όλοι) καταλάβαμε

Ο οποίος αναφέρθηκε στο κάλεσμα για πραξικόπημα του χρυσαυγίτη βουλευτή ως εξής: «Ακούστηκαν ορισμένες εκφράσεις, οι οποίες είναι ανοίκειες, υπερβολικές, εν πάσει περιπτώσει, είναι λεκτικές υπερβολές. Αυτό είναι σαν γεγονός«.

Κληθείς, μάλιστα, να σχολιάσει το… κάλεσμα του πελάτη του για αποκεφαλισμό των κ.κ. Τσίπρα, Παυλόπουλου, Καμμένου, χρησιμοποιώντας την φράση που επανέλαβε πολλάκις «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες», ο κ. Κορατζόπουλος ισχυρίστηκε πως… αυτό δεν έγινε ποτέ!

Συγκεκριμένα τόνισε: «Αυτό δεν το είπε. Είναι λάθος πραγματικότητα. Ποιος να αποκεφαλιστεί;Να μιλήσουμε με πραγματικότητες, ή με αυτά που θα θέλαμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε εντυπώσεις; Πώς νοηματοδοτούνται από εσάς τα κεφάλια τους στις Πρέσπες; Μίλησε για αποκεφαλισμούς και για περιφορά κεφαλών εις τις Πρέσπες; Δηλαδή το «κεφάλια τους στις Πρέσπες» που μπορεί να νοηματοδοτηθεί κι έτσι ήταν η πρόθεσή του, διαφορετικά, γιατί το παρερμηνεύετε και μάλιστα με αρνητικό πάντα πρόσημο;».

Στις… λογικές απορίες που δημιούργησε αυτή η τοποθέτηση, ο συνήγορος του Κώστα Μπαρμπαρούση κλήθηκε να απαντήσει τι ακριβώς εννοούσε ο πελάτης του. Και τόνισε: «Όταν λέει ο άνθρωπος αυτή την έκκφραση, σήμαινε ακριβώς «την προσοχή σας εις τις Πρέσπες», «τη σκέψη σας στις Πρέσπες», «προσέχετε μην κάνετε κανένα λάθος στις Πρέσπες». Αυτή είναι η διατύπωση του βουλευτή«.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο συνήγορος του Κ. Μπαρμπαρούση στον Νίκο Ευαγγελάτοnewsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr