"Για το καλό μας" : Σε Κινέζικο όμιλο ξεπουλάει η κυβέρνηση και την Εθνική Ασφαλιστική


Σε όμιλους συμφερόντων της Κίνας ξεπουλιέται και η Εθνική Ασφαλιστική αφού φυσικά και αυτή πέρασε από μια υπερδεκαετή (τουλάχιστον) περίοδο μεθοδευμένης απαξίωσης μέσω σκανδάλων, παρασκηνιακών κομματικών χειρισμών και φυσικά καταχρήσεων από απατεώνες... «εγνωσμένου κύρους» οι οποίοι φυσικά, όχι μόνο ουδέποτε διώχθηκαν αλλά και πλασαρίστηκαν στη συνέχεια σε υπουργικούς θώκους ως οι άνθρωποι που... θα έβγαζαν το ασφαλιστικό σύστημα από την «κρίση». 
Χθες, Παρασκευή 8 Ιουνίου, η "Εθνική Τράπεζα" ανακοίνωσε ότι ήδη έχει ανά χείρας και «εξετάζει» μία δεσμευτική προσφορά του κινεζικού ομίλου τής Gongbao για τη θυγατρική της εταιρία, τη δεύτερη κατά σειρά και πλέον μοναδική, μετά από εκείνη της κοινοπραξίας "Exin" η οποία ωστόσο στη συνέχεια υπαναχώρησε.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΤΕ, ισχυρίζεται πως «πρωταρχικός της στόχος είναι η διαδικασία να γίνει σε απόλυτη συμμόρφωση με τους όρους του Ευρωπαϊκού Σχεδίου Αναδιάρθρωσης και με αποκλειστικό γνώμονα τη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών, των μετόχων και των εργαζομένων της».

Αναφέρει επίσης ότι συνεργάζεται στενά με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ειδικότερα με τη DGComp, την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ενώ θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr