Λοιπόν, νεοφιλελές πολιτικός, υπόσχεται να γίνει νεοφιλελές πολιτικόςspasmenoparathyro


Με ένα εμφατικό τουί, αποφάσισε ο Γρηγόρης Ψαριανός να κάνει μάλλον αυτό που ξέρει καλύτερα. Να φύγει από ένα κόμμα.
Ο λαοφιλής μουσικός παραγωγός, που κάποτε αυτοχαρακτηρίζονταν αριστερός με την ίδια περίπου ευκολία που κάποτε ο Σφακιανάκης δήλωνε αναρχικός, τους τελευταίους μήνες δραστηριοποιούνταν στον ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα αν αυτό το αποκαλούσαν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΝΑΛ, ΠΑΣΟΚ ή κάτι άλλο.
Πλέον όμως κλείνει την αριστερή παρένθεση που ο ίδιος υποθέτει ότι κάποτε είχε ανοίξει, ίσως με τη συμμετοχή του κόμματός του στην ψήφιση του τρίτου μνημονίου. (Νε τι; Δεν είναι εύκολο να κρίνει κανείς πότε άνοιξε αυτή η παρένθεση.)
Λοιπον, παραμυθακια τελος...
...μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος,
μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα.
Την κλείνω τώρα.
Χαίρετε! 🤗 🙂
Ο πραγματικά χαρισματικός στο άθλημα της πολιτικής επιβίωσης βουλευτής, μέχρι τώρα έχει περάσει από Συνασπισμό, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΜΑΡ., Το Ποτάμι και εσχάτως το ΚΙΝ.ΑΛ.
Δεν ξέρουμε σε ποια κόμματα, αν και κατά πόσο θα μετακινηθεί ο Γρηγόρης Ψαριανός στους επόμενους μήνες. Κρίνοντας από τις διαδικτυακές του φιλίες, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε προς ΝΔ:
Γρηγόρη τι είναι αυτά; Σε βλέπω τον Αύγουστο να προτιμάς τις γιορτές μίσους στο Γράμμο υπέρ των μοναρχοφασιστών στρατιωτών που σκοτώθηκαν για να μην γίνουμε Σοσιαλιστικός Παράδεισος, αντί της πισινάρας μου στην Αίγινα!
Όπου και αν βρεθεί όμως ο συμπαθής βουλευτής, εμείς θα τον θυμόμαστε (και μάλλον θα τον πληρώνουμε) για πάντα, χάρη σε αυτό το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr