[Βίντεο] Οι αγιασμένες μπίζνες των παπάδων με τα "ευλογημένα στυλό" Bic και το παρεμπόριο του Παρασκευά


Ενα πρόσχαρο, γελαστό παιδί, που το συμπαθείς και μόνο που το βλέπεις, επέλεξαν να βάλουν στο στόχαστρο τους οι μπάτσοι για να "πατάξουν την παραοικονομία και το παρεμπόριο".

Ο Παρασκευάς ένα νεολαίος που για να βγάλει το πενιχρό του μεροκάματο οργώνει αρκετές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας σκορπώντας χαμόγελα με τον τρόπο που διαλαλεί την πραμάτεια του, -αναπτήρες στυλό....


κ.α- θεωρήθηκε από τους μπάτσους της Κατερίνης ότι ήταν το ιδανικό πρόσωπο να γνωρίσει "όσα προβλέπονται απ' τον νόμο".
 
Κατάσχεσαν την πραμάτεια του, του επέβαλλαν πρόστιμο 200 ευρώ και τον παρέπεμψαν ...για τα περαιτέρω... (Πιθανόν σε τακτική διάσιμο).

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη ακολούθησαν χιλιάδες μηνύματα χρηστών του διαδικτύου που εκφράζουν την συμπαράσταση τους στο νεαρό μεροκαματιάρη, ενώ απευθύνονται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς "στα όργανα της τάξεως που εφάρμοσαν το καθήκον τους", συλλαμβάνοντας τον νεαρό μικροπωλητή.

 Υ.Γ: Κι αφού ενδιαφέρει τους μπάτσους τόσο πολύ η πάταξη του παρεμπορίου, τον Παρακευά βρήκαν να πιάσουν που πουλάει ένα ευρώ στο στυλό; Οι παπάδες που κοστολόγησαν και πουλάνε  τα "ευλογημένα στυλό" Bic , δέκα ευρώ το ένα, τι κάνουν; Αγιασμένες μπίζνες;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr