Εγκληματίες: Χωρις ρεύμα 30χρονος καρκινοπαθής της Πάτρας
Αλλη μία ιστορία μία οικογένειας που έχει βρεθεί σε αδιέξοδο ανέδειξε με μία ανάρτηση το «Φωτεινό αστέρι». Πρόκειται για
μία οικογένεια που έχει μείνει, στο κέντρο της Πάτρας, χωρίς ρεύμα ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Πιο συγκεκριμένα, και όπως εξήγησε στο thebest.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου, το 30χρονο παιδί της οικογένειας δίνει μάχη με τον καρκίνο και μάλιστα χειρουργήθηκε πριν λίγες μέρες. Το χρέος στη ΔΕΗ είναι αρκετά μεγάλο και φτάνει τις 2.500 χιλιάδες ευρώ.
Η οικογένεια που έχει μεταφέρει το παιδί σε άλλο σπίτι κατέφυγε στην εκκλησία κι έτσι στη ΔΕΗ βρέθηκε ο ιερέας της ενορίας ο οποίος προσπάθησε να κάνει διακανονισμό και να δώσει κάποια προκαταβολή. Δυστυχώς τα χρήματα που είχε μαζί του δεν έφταναν για τον διακανονισμό και παρόλο που εγγυήθηκε για την αποπληρωμή το αίτημα του δεν έγινε δεκτό.
Η οικογένεια παραμένει χωρίς ρεύμα και η δυσκολία είναι μεγάλη αφού και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος καρκινοπαθής λάμβανε, λόγω της ασθένειας του, κάποιο επίδομα βοήθειας το οποίο κόπηκε καθώς υπήρξε για λίγο συμβασιούχους του Δήμου και οι διαδικασίες για να το πάρει ξανά είναι χρονοβόρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr