Στο σκοτεινό 1940 μας ταξίδεψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, με ένα tweet του για τους μετανάστες που του “μολύνουν” τη χώρα


spasmenoparathyro


Με μια ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέρθηκε σε ένα από τα αγαπημένα του θέματα, που τον έφεραν στην εξουσία. Τους μετανάστες.
Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του:
Democrats are the problem. They don’t care about crime and want illegal immigrants, no matter how bad they may be, to pour into and infest our Country, like MS-13. They can’t win on their terrible policies, so they view them as potential voters!
Οι Δημοκρατικοί είναι το πρόβλημα. Δεν τους νοιάζει η εγκληματικότητα και θέλουν παράνομους μετανάστες, όσο κακοί και αν είναι, να ξεχυθούν και να μολύνουν τη Χώρα μας, όπως η MS-13. Δε μπορούν να κερδίσουν με τις πολιτικές τους, και έτσι τους αντιμετωπίζουν σαν πιθανούς ψηφοφόρους.
Η MS-13, στην οποία αναφέρεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι μια πολυεθνική πλέον συμμορία, η οποία όμως δεν “ξεχύθηκε στη Χώρα” του από κάποια άλλη χώρα, αλλά δημιουργήθηκε μέσα σε αυτή το 1980 και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες.
Η ανάρτηση του προέδρου, έρχεται μία μόλις μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, και μία μόλις μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των συνθηκών που επικρατούν στα κέντρα κράτησης μεταναστών, όπου τα παιδιά πλέον χωρίζονται από τους γονείς τους.
Δημοσιογράφοι που επισκέφτηκαν ένα από αυτά τα κέντρα κράτησης, έκαναν λόγο για κλουβιά στα οποία κρατούνται ανήλικα παιδιά, καμιά φορά μέχρι και 20 σε κάθε κλουβί, με τα μεγαλύτερα να φροντίζουν τα μικρότερα, αλλάζοντάς τους ακόμα και πάνες.
Όσον αφορά τη “μόλυνση”, στην οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δε μπορεί παρά να δημιουργήσει συνειρμούς με μια ταινία που βγήκε το 1940 στη χιτλερική Γερμανία, με τίτλο “Ο Αιώνιος Εβραίος“. Εκεί μπορούμε να μάθουμε για τους Εβραίους, οι οποίοι μολύνουν τη χώρα σαν τα ποντίκια, είναι όλοι τους εγκληματίες και το να τους σκοτώσεις δεν είναι έγκλημα, αλλά ανάγκη, προκειμένου να διατηρηθεί η καθαρότητα.

Η υπερδύναμη που κάποτε αυτοπαρουσιαζόταν σαν υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο, έχοντας το ηθικό άλλοθι να αποκαταστήσει τη δημοκρατία σε όποια μεριά του πλανήτη βόλευε τα επιχειρηματικα συμφέροντα καλύτερα, φαίνεται πως βυθίζεται γρήγορα και σταθερά προς μια πολύ σκοτεινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr