Δε γνώριζε για το ένταλμα σύλληψης, υποστηρίζει τρισεκατομμυριούχος που κρυβόταν για 14 μήνες


spasmenoparathyro

Υπερασπιστική γραμμή Μπαρμπαρούση φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Σώρρας, αφού ο “τρισεκατομμυριούχος” φυγάς δήλωσε μέσω του δικηγόρου του, πως δεν γνώριζε για την ύπαρξη εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του, ο ίδιος δεν είχε ιδέα πως καταζητείται από την αστυνομία, αφού η δικαστική εκκρεμότητα που είχε με τον κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα, είχε λυθεί τον περασμένο Μάρτιο στα δικαστήρια της Πάτρας.

Ο Αρτέμης Σώρρας έμενε σε ένα κεντρικότατο σημείο στην Άλιμο και δεν έπαιρνε προφυλάξεις γιατί δεν γνώριζε ότι υπάρχει ένταλμα σε βάρος του. Δε βρισκόταν όμως σε γνωστή διεύθυνση όσο υπήρχε το θέμα με τον Φώτη Λεπίδα και δεν του κοινοποιήθηκε το ένταλμα σύλληψης. Γνωρίζαμε μόνο ότι αφορούσε άλλα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και όχι τον ίδιο.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Σώρρας είχε βγάλει βίντεο λίγο μετά την καταδίκη του στο οποίο δήλωνε πως δεν θα παραδοθεί ποτέ, ενώ σε επόμενο βίντεό του ειρωνευόταν τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον συλλάβουν, λέγοντας ότι πολλές φορές τους χαιρετάει μιας και μένει κοντά στο προεδρικό μέγαρο

Εν τω μεταξύ, μένω ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, εκεί που οι μπάτσοι, δεν ψάχνει κανένας, και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο Βασιλικό κήπο, χαιρετάω και τους αστυνομικούς, “καλημέρα” μου λένε, έχω αλλάξει λίγο και την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική, οπότε με χαιρετάνε οι άνθρωποι, μια χαρά είμαι, οπότε γι’ αυτό δεν βάζω και βίντεο. Γιατί άμα βγάλω και βίντεο θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες, θα τους δώσω τροφή

Απ’ ότι φαίνεται, ο άνθρωπος που κατάφερε να πείσει αρκετές εκατοντάδες συμπολίτες μας, πως με ένα εικοσάευρο δεν θα έχουν πια χρέη, αποφάσισε να ακολουθήσει την υπερασπιστική γραμμή Μπαρμπαρούση.

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής που καταζητούνταν από την αστυνομία, υποστήριξεπως ο ίδιος δεν είχε ιδέα για το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ενώ πίστευε πως το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται εχει αυτόφωρο και για αυτό κρυβόταν, με στόχο να περάσει το αυτόφωρο και να μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος. Καταφέρε δηλαδή να υποστηρίξει πως δεν ήξερε ότι τον ψάχνουν για να τον συλλάβουν, αλλά κρυβόταν για να μη συλληφθεί.

Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως έκανε και ο τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος αντί να πάρει τα φράγκα του και να πάει να ζήσει ζωή χαρισάμενη σε κάποιο εξωτικό νησί, επέλεξε να μείνει σε ένα γκαράζ στον Άλιμο για 14 ολόκληρους μήνες.


Αν μη τι άλλο οι παραπάνω ιστορίες αποδεικνύουν δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη ευφυία, προκειμένου να γίνεις ένας πετυχημένος επαγγελματίας φασίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr