Εμετός: Κάτοικοι της Άμφισσας, συγκεντρώθηκαν για να χειροκροτήσουν αυτόν που σκότωσε τη 13χρονη Γιαννούλα


Ο 34χρονος δράστης, παρουσιάστηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ κάτοικοι της Άμφισσας είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο, ξεσπώντας σε χειροκροτήματα.
Ένα νέο χαμηλό για την ανθρωπότητα, κατάφεραν να πετύχουν κάποιοι κάτοικοι της Άμφισσας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να χειροκροτήσουν 34χρονο, που σκότωσε ένα παιδί. Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει αποτυπωθεί και σε βίντεο (κάπου στο 1:10)
Ο 34χρονος επιχειρηματίας, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, ενώ ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.
Ο συγκεκριμένος, πριν μια βδομάδα περίπου, είχε κινηθεί απειλητικά προς έναν καταυλισμό τσιγγάνων κοντά στην επιχείρησή του και άρχισε να πυροβολά προς το μέρος τους. Από τις βολές τραυματίστηκε ένας 35χρονος στο πόδι, ενώ μία από τις σφαίρες βρήκε στο κεφάλι το 13χρονο κορίτσι.
Στη συνέχεια, ο δράστης εξαφανίστηκε, με την αστυνομία να τον αναζητά, ενώ την επόμενη μέρα συνελήφθη ένας 40χρονος ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στον καταυλισμό ο 34χρονος και άρχισε τους πυροβολισμούς.
Σήμερα, ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Μαντούβαλος, με ανάρτησή του στο facebook, ανακοίνωσε πως συναντήθηκε με το δράστη και τον μετέφερε σε Αστυνομικό Τμήμα.
Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, ο συγκεκριμένος δικηγόρος, άγνωστο πώς, έχει αναλάβει και την υπεράσπιση του δράστη, παρότι μόλις σήμερα ανακοινώθηκε η παύση του από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο Δικηγόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr