12 ΛOΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙAΚΟΤο "Χιλιάδες Φωνές" είναι ένα επίσημο site της Νέα Δημοκρατίας όπου βρίσκουμε αστεία άρθρα υπέρ του Κούλη. 

Σήμερα διαβάσαμε 12 λόγους που κάνουν πιο επιθυμητό τον Κούλη για πρωθυπουργό. Σε αυτούς
τους 12 λόγους, έχουμε και τον αντίστοιχο αντίλογο και τους παραθέτουμε όλους μαζί (οι "λόγοι" με μαύρα γράμματα, ο αντίλογος με κόκκινα):

Έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του και έχει χτίσει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό (Έχει βοελυτεί σε τράπεζες από τον μπαμπά, δεν έκανε τίποτα εξαιρετικό και γρήγορα έγινε βουλευτής)

Είναι γνήσιος φιλελεύθερος, τόσο σε ζητήματα οικονομίας όσο και στα κοινωνικά ζητήματα. (Επί υπουργίας του μπήκαν μνημονιακοί φόροι, ενώ ο φιλελευθερισμός του στα κοινωνικά ζητήματα σταματάει όπου αρχίζει η ακροδεξιά του αντιπροέδρου του Αδωνη. Είναι ενάντια στην υιοθεσία παιδιών από ομοφυλλόφιλους, το κόμμα του πρωτοστατεί στην παρέμβαση της Εκκλησίας στα κοινά, κτλ)

Είναι ασυμβίβαστα πατριώτης. (Τόσο πατριώτης που με τον Σαμαρά παρέδιδαν την εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές..)

Μιλάει πάντα τη γλώσσα της αλήθειας και σιχαίνεται τον λαϊκισμό. (Κοροϊδεύει τους ΝΔμοκρατες με το Σκοπιανό μη λέγοντας καθαρά ότι είναι με την σύνθερη ονομασία, υπόσχεται μείωση φόρων που εφόσον θέλει ευρώ εξαρτάται από τους δανειστές, ενώ τον λαϊκισμό του ψεύδους μεταφέροντας ψευδές ειδήσεις για τον Ρουβίκωνα, κτλ είναι χαρακτηριστικό του)

Είναι θαρραλέος, δεν φοβάται να συγκρουστεί για αυτά που πιστεύει χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος.  (εκλογή ΠτΔ, σύμφωνο συμβίωσης), (Ακόμα[ γλύφει την Εκκλησία, ενάντια στις αρχές του φιλελευθερισμού, για τα ψηφαλάκια)

Δεν εξαρτάται από την πολιτική.  Έχει πετυχημένη πορεία  στην πραγματική οικονομία στα 11 χρόνια που εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε θέσης ευθύνης.  (Ξαναείπαμε τον έβαζαν σε θέσεις χωρίς αντικείμενο, τρεις γενεές Μητσοτάκηδων τρέφονται από την πολιτική)

Είναι υπεύθυνος και μετριοπαθής - μιλάει πάντα εμπεριστατωμένα και με επιχειρήματα. (Υπόσχεται στρατιωτική επέμβαση κατά των αναρχικών στα Εξάρχεια, ένα πράμα)

Είναι αξιόπιστος. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια λόγων και πράξεων. (Ακόμα περιμένουμε να μας εξηγήσει για το τηλεφωνικό κέντρο της SIemens)

Είναι ευαίσθητος. Καταλαβαίνει τον μέσο Έλληνα. (Εδώ δεν έχουμε αντίλογο. Είναι Ιχθύς, άρα ευαίσθητος)

Έχει κάνει πράξη το άνοιγμα στην κοινωνία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μητρώο πολιτικών στελεχών και άλλες τομές που έχει κάνει στο κόμμα του. (Είναι υπόλογος στην Δικαιοσύνη ότι έβαλε στο μητρώο του κόμματος του, όλον τον εκλογικό κατάλογο της χώρας, χωρίς να το γνωρίζουν 7 εκατομμύρια Έλληνες)

Αναβαθμίζει το διεθνές κύρος της Ελλάδας. (Δεν τον καλεί κανένας ξένος ηγέτης και ενώ ετοιμάζεται για πρωθυπουργός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr