Φαήλος Kρανιδιώτης: Ένας λοχίας του Τραμπ
«Η Χαμάς, ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση και ψυχοπαίδι του Ερντογάν, με ασπίδα γυναικόπαιδα, προσπάθησε να καταλύσει τα σύνορα του Ισραήλ. Η ευθύνη για τα θύματα ανήκει στην ηγεσία της Χαμάς που διακηρύσσει πως «θα περάσουμε και θα ξεριζώσουμε τις καρδιές των Εβραίων». Η Νέα Δεξιά επαναλαμβάνει την θέση της πως πρέπει να μεταφερθεί και η ελληνική Πρεσβεία στην πρωτεύουσα του Ισραήλ, την Ιερουσαλήμ και πως πρέπει να εμβαθύνουμε τις σχέσεις συμμαχίας και συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας, καθώς αυτό επιβάλλουν τα κοινά μας εθνικά συμφέροντα». 

Η δήλωση ανήκει στον κύριο Φαήλο Κρανιδιώτη, πρόεδρο του κόμματος «Νέα Δεξιά».

Πλέον διεκδικεί τη θέση του εκπροσώπου του κράτους του Ισραήλ στην Ελλάδα με ειδικό αντικείμενο την υπεράσπιση των μαζικών εγκλημάτων κατά των Παλαιστινίων. 

Παράλληλα, προσπαθεί να εμφανιστεί σαν το πολιτικό «ψυχοπαίδι» του Τραμπ στη χώρα, κάτι πιο δύσκολο διότι υπάρχουν περισσότεροι υποψήφιοι. Πάντως, τα πήγε καλά στην αντιγραφή της τοποθέτησης του Λευκού Οίκου για το έγκλημα στην Παλαιστίνη. Είπε και κάτι παραπάνω, όπως κάνουν όλοι οι «βασιλικότεροι του βασιλέως». 

Αυτό που ίσως καταφέρει είναι να γίνει ένας λοχίας του Τραμπ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr