Φονιάδες (Ιδιαίτερα αφιερωμένο στην στην εδώ Πρεσβεία των Σιωνιστών, @IsraelinGreece)
Πάνω από 50 οι δολοφονημένοι.

Πάνω από 1.800 οι τραυματίες.

Μέχρι στιγμής.

Και μόνο σήμερα...

Το Κράτος του Ισραήλ απόψε δολοφονεί άοπλους!

Το Κράτος του Ισραήλ σήμερα σφαγιάζει Παλαιστινίους, γιορτάζοντας την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του σιωνιστικού τους Κράτους.

Η Ιερουσαλήμ αποτελεί την ιστορική πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, του μόνου ανεξάρτητου κράτους
που υπήρξε στην περιοχή με αυτή τη πρωτεύουσα τουλάχιστον στα κοντινά ιστορικά χρόνια, αφού το όποιο Βασίλειο του Ισραήλ υπήρξε για λίγο, πολύ πριν το 600 π.Χ!

Τι λέει το Ισραήλ και οι εδώ λακέδες της ντόπιας πρεσβείας τους;;;


Οι άθλιοι του Σιωνιστικού Κράτους του Ισραήλ φτιάχνουν την δική τους πραγματικότητα. Βαφτίζουν "σπίτι τους" τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη  τα οποία εποίκησαν παράνομα τις τελευταίες δεκαετίες. 

Βαφτίζουν "τρομοκρατική ενεργεία" την προσπάθεια των Παλαιστινίων να περάσουν στα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΗ, σπάζοντας τους φράκτες της φυλακής, στην οποία τους έχουν φυλακίσει οι Ισραηλινοί, μια φυλακή που λέγεται "ΓΑΖΑ".  Πρόκειται για μια χερσαία λωρίδα που εκτείνεται βόρεια των ανατολικών συνόρων της Αιγύπτου μήκους 41 χιλιομέτρων και πλάτους μεταξύ 6 και 12 χιλιομέτρων, και σε αυτό το κομμάτι γης είναι στριμωγμένοι-φυλακισμένοι 1,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι.

Τα "σύνορα" κύριοι της Ισραηλινής Πρεσβείας είναι παράνομα, αφού έχετε καταπατήσει όλες τις διεθνείς συμβάσεις με την παράνομη επέκταση τους το 1967 και μετά.

Στην Παλαιστινιακή μεριά δεν υπάρχουν τρομοκράτες, αλλά αγωνιστές για την ελευθερία.

Γιατί ζήσαμε και εμείς Κατοχή, και ο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ο ελληνικός λαός τότε δεν σεβάστηκε κανένα ναζιστικό σύνορο, και οι κατοχικές δυνάμεις έγιναν στόχος από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη!

Εντάξει κύριοι της Ισραηλινής Πρεσβείας;;;

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ (Κηφισίας και Μουσών, Ψυχικό) αύριο Τρίτη 15/05 στις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr