Η Παράλογη Ιστορία της Ηριάννας....ΒίντεοΤον Μάρτιο του 2011, μία κοπέλα συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της, έπειτα από έφοδο της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του, στο
πλαίσιο παρακολούθησης δύο υπόπτων που είχαν επισκεφθεί το σπίτι του δεύτερου. Ο ίδιος κατηγορήθηκε με τον τρομονόμο, δικάστηκε και αθωώθηκε ομόφωνα και αμετάκλητα. Η κοπέλα, που είχε δώσει δείγμα DNA και αφέθηκε ελεύθερη δίχως να υπάρχει οποιοδήποτε στοιχείο σε βάρος της, κλήθηκε μετά από δύο χρόνια να δικαστεί με αφορμή ένα «εύρημα» των αρχών. Το δικαστήριο την καταδίκασε σε 13 χρόνια κάθειρξη, με μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο ένα αμφιλεγόμενο δείγμα DNA. Αυτή είναι η ιστορία της Ηριάννας Β.Λ..


Το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο από φίλους της Ηριάννας εξιστορεί την ιστορία της, ενώ οι ήρωες είναι lego. Η Ηριάννα καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, με τις αρχές να έχουν να της επισύρουν μόνον ένα αμφιλεγόμενο «μερικό» δείγμα DNA που φέρεται να ταιριάζει με το δικό της.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, «Όσο το Εφετείο της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη, ένα ταινιάκι-υπενθύμιση του παραλογισμού σε βάρος της Ηριάννας από φίλες και φίλους της».

Στις 10 Μαΐου αναμένεται να εκδικαστεί η τρίτη αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας, σε μια δίκη που ξεκίνησε την Τετάρτη 21 Μαρτίου. Ηριάννα Β.Λ. και Περικλής Μπ., βρίσκονται από τον Ιούνιο του 2017 στη φυλακή, έπειτα από την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών. Οι επόμενες ημερομηνίες δικασίμων ορίστηκαν για τις 10 και 24 Μαΐου.

TPP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr