Μαγαζί δεν άφησε γυναίκα να πάει στην τουαλέτα και τα σκατά έγιναν αληθινά
Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Κυκλοφορούν εκεί έξω διάφοροι άκαρδοι μαλάκες που ανοίγουν μαγαζιά και διαθέτουν τις τουαλέτες τους μόνο σε πελάτες, οι οποίοι μάλιστα πρέπει πρώτα να επιδείξουν κάποια απόδειξη, να τοποθετήσουν κάποιον τετραψήφιο αριθμό ή να αφήσουν το δακτυλικό τους αποτύπωμα.

Και αυτή η πολιτική, αγαπητοί φίλοι, έχει αφήσει διάφορους ζορισμένους περαστικούς στο έλεος της μοίρας τους, στη θέση των οποίων κάποια στιγμή ενδέχεται να έχετε βρεθεί κι εσείς.

Στην ίδια θέση βρέθηκε και αυτή η γυναίκα από τον Καναδά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στην οποία οι εργαζόμενοι της καφετέριας Tim Horton, προφανώς ακολουθώντας την πολιτική του μαγαζιού, απαγόρευσαν την είσοδο στην τουαλέτα.

Η γυναίκα πρέπει να βρισκόταν σε πολύ δεινή κατάσταση γιατί αφού διαπληκτίστηκε με εργαζόμενη, κατέβασε ό,τι φορούσε από τη μέση και κάτω και άφησε τις τοξίνες της μπροστά σε πελάτες και εργαζόμενους.

Το πραγματικό σκοτάδι, όμως, ξεκινάει λίγο αργότερα, όταν έπιασε με τα γυμνά της χέρια τις προσφάτως αποβληθείσες τοξίνες και τις πέταξε προς το μέρος των εργαζομένων. Το περιστατικό τράβηξε σε βίντεο πελάτισσα του μαγαζιού και το παραθέτουμε παρακάτω, γιατί είναι αρκετά άβολη η τόσο λεπτομερής περιγραφή του σκηνικού.


Δεν υιοθετούμε, αλλά αν χρειαστεί κάποια στιγμή να το κάνετε, τουλάχιστον αφήστε απ’ έξω τους εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr