Προκαλεί ο «Λευκός Οίκος»: Η Χαμάς ευθύνεται για τους θανάτους στη Γάζα!
Με μια δήλωση που θα ζήλευε και ο Ναζί Γκέμπελς, ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου απέδωσε τη σφαγή της Γάζας στη Χαμάς, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 55 ανθρώπων. «Η Χαμάς είναι υπεύθυνη για τη βία που ξέσπασε στη Γάζα πριν από την τελετή εγκαινίων της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ». Αυτό ανέφερε σε μια προκλητική ανακοίνωση του ο Λευκός Οίκος, στηρίζοντας απόλυτα τις δολοφονική επιχείρηση του Ισραήλ. 

«Γνωρίζουμε τις πληροφορίες σχετικά με τη συνεχιζόμενη βία στη Γάζα σήμερα» δήλωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Ρατζ Σαχ κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων , φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστεί ότι «η ισραηλινή κυβέρνηση προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση χωρίς βία»!!!

«Την ευθύνη για αυτούς τους τραγικούς θανάτους την έχει ξεκάθαρα η Χαμάς» υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου. «Η Χαμάς προκαλεί εσκεμμένα και κυνικά αυτήν την απάντηση» ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος τύπου προσθέτοντας ότι η Χαμάς είναι «μια οργάνωση που ενεπλάκη σε κυνικές δραστηριότητες, οι οποίες οδήγησαν σε αυτούς τους θανάτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr