ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το μήνυμα της Ένωσης για τον τελικό
Μήνυμα στους οπαδούς για κόσμια συμπεριφορά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ έστειλε η ΑΕΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με νέα της ανακοίνωση ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του μόνο με την φωνή τους, χωρίς να κάνουν χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων, αλλά και να μην απαντήσουν σε καμία πρόκληση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ενισχύουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας και την σπρώχνουμε στην κατάκτηση του νταμπλ! Ούτε καπνογόνα, ούτε κροτίδες, ούτε βεγγαλικά! Η φωνή μας είναι αρκετή! Αγνοούμε παντελώς τυχόν προκλήσεις, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, προστατεύουμε την ομάδα μας!
Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη πήραμε συγχαρητήρια για τη συμπεριφορά των φιλάθλων μας, το ίδιο πρέπει να γίνει και σε αυτόν τον τελικό! Άλλωστε δεν είναι ο μοναδικός που δώσαμε σε αυτή τη χρονιά!

Δεν προκαλέσαμε, δεν ασχοληθήκαμε με κανέναν αντίπαλο παρά μόνο με την ομάδα μας! Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα!

Διαφημίζουμε με τη στάση μας το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ΑΕΚ σε ολόκληρη την Ευρώπη! Είναι η μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε απαντήσεις σε όλους!

Διαψεύδουμε όσους περιμένουν στη γωνία για να μας δυσφημήσουν! Οι εξετάσεις, που θα δώσουμε, θα είναι και αυτή τη φορά απόλυτα επιτυχημένες».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr