Ιδιοφυές: Ο Λεβέντης προτείνει να κοπούν οι συντάξεις για να κάνουμε εξοπλισμούς
Μία ρηξικέλευθη πρόταση έριξε στο τραπέζι του πολιτικού διαλόγου, ο αρχηγός ενός υπό κατάρρευση κόμματος που εκλέχτηκε στα πλαίσια πλάκας.

Συζητώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα” για τα ελληνοτουρκικά, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο θα βρούμε αρκετά λεφτά για να ανταγωνιστούμε την Τουρκία στο εξοπλιστικό ράλι, διατύπωσε μια πρόταση που δεν έχει ξανακουστεί και αυτή ήταν να κόψουμε λεφτά από τις συντάξεις.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

Να κόψουμε συντάξεις για να κάνουμε εξοπλισμούς. Να κοπούν δύο κατοστάρικα όλες οι συντάξεις που είναι πάνω από τα 1.000 ευρώ. Και να δώσουν και οι βουλευτές τρεις μισθούς

Ερωτηθείς για τους δανειστές που αντιδρούν στα εξοπλιστικά προγράμματα της Ελλάδας, ο Λεβέντης έδειξε γνήσια παληκαριά και είπε τι θα έκανε ο ίδιος αν τον κάναμε πρωθυπουργό:

οι δανειστές να πάνε να πνιγούν […] Θα τα τίναζα όλα στον αέρα για την Ελλάδα. Αυτός είναι ο Λεβέντης

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος φαίνεται πως άρχισε να μιλάει για τον εαυτό του πλέον στο τρίτο πρόσωπο, ίσως δεν έχει ενημερωθεί πως η μέση σύνταξη εντοπίζεται πλέον στα 865 ευρώ, μετά από 30 διαδοχικές μειώσεις την τελευταία οκταετία.

Υπενθυμίζεται πως 1η Ιανουαρίου του 2019, οι συντάξεις θα υποστούν μία ακόμα γενναία μείωση της τάξης του 18%:


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Παρόλα αυτά η ιδέα της μείωσης συντάξεων και ίσως της ώθησης της τρίτης ηλικίας στο θάνατο, κρίνεται πρωτότυπη, καθώς κανείς στο παρελθόν δεν έχει σκεφτεί κάτι ανάλογο. Άλλωστε περισσότερα λεφτά σε εξοπλιστικά, σημαίνουν περισσότερα ψυχαγωγικά βιντεάκια σαν αυτό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr