Αφελή ερώτηση προς μπάτσουςΟλοι/ες θυμόμαστε ότι στο παρελθόν η αστυνομία κάθε φορά που συνελάμβανε αναρχικούς ή αντιεξουσιαστές και τους χρέωνε οποιαδήποτε κατηγορία, έδινε φάρα παρτίδα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα. 

Και η σχετική πρόταση που συνόδευε τα σχετικά δημοσιεύματα ήταν πανομοιότυπη: 
"Σύμφωνα με το αρχηγείο της Eλληνικής Αστυνομίας, η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία....


του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων".
 
Αφελής ερώτηση: Τώρα τα παραπάνω δεν ισχύουν; Δηλαδή το "κοινωνικό σύνολο" δεν κινδυνεύει από τυχόν ασύλληπτα μέλη της ναζιστικής οργάνωσης "Combat 18 Hellas";
 
Το ποιο σοβαρό ακόμα όμως, είναι αυτό που μας επισημαίνει αναγνώστης μας, ο οποίος μας λέει ότι είναι πιθανόν, (θα εξαρτηθεί σήμερα από την κρίση του εισαγγελέα), οι ναζί που συνελήφθησαν, να μην παραπεμφθούν με τις επιβαρυντικές διατάξεις του τρομονόμου.   
 
Προς το παρών παραθέτουμε την τελευταία σχετική ανακοίνωση των μπάτσων:
 
"Σε συνέχεια προηγούμενων ενημερώσεων σχετικά με την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ανακοινώνεται ότι:

• στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε η εμπλοκή δύο ακόμα ημεδαπών, οι οποίοι μαζί με τους υπόλοιπους πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων

• συνελήφθησαν ακόμα τέσσερα άτομα για παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα (περί όπλων και εκρηκτικών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες διαπιστώθηκαν στο πλαίσιο των κατ’ οίκον ερευνών.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν δέκα (10) κατ’ οίκον έρευνες σε περιοχές της Αττικής και δύο (2) σε επαρχιακές πόλεις".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr