Στην Αθήνα, στην εγκληματική παρέα Ρούσκα, οι πλειστηριασμοί της ΜεσσηνίαςΣχόλιο Βασίλη Πολυχρόνη    

Άλλη μια...επιτυχία της πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση (της..."αριστεράς" ντε) που λίγες ημέρες πριν,υπηρετώντας τις επιταγές των δανειστών και των "κορακιών" που επιβουλεύονται
τη λαϊκή περιουσία,ψήφισε (κατά το δόγμα Ρούσκα "ένας συμβολαιογράφος για όλη τη χώρα") τη δυνατότητα διενέργειας πλειστηριασμών χωρίς το κώλυμα της εντοπιότητας.

Έτσι,οι πλειστηριασμοί από διάφορες περιοχές της ελληνικής περιφέρειας μεταφέρονται στην Αθήνα όπου...καραδοκούν ο Ρούσκας κι η παρέα του!

Ότι και να κάνετε,η ημέρα της...ανταπόδοσης πλησιάζει και η τιμωρία θα είναι σκληρή και χωρίς ίχνος οίκτου.Κι αυτό είναι δέσμευση!
#ξεφτίλες

Από newnoney:  

Στην Αθήνα θα διενεργούνται οι πλειστηριασμοί της Μεσσηνίας, αφού ο μοναδικός συμβολαιογράφος που είχε πιστοποιηθεί για τη διαδικασία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών δήλωσε πως δεν δύναται να αναλάβει άλλες εκπλειστηριάσεις ακινήτων.

Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, μεταδίδει το ert.gr, αυτό συνεπάγεται ότι οι πλειστηριασμοί της Μεσσηνίας θα διενεργούνται από συμβολαιογράφους της Αθήνας, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί.

Αρκετοί νομικοί που πληροφορήθηκαν για την εξέλιξη επισημαίνουν πως μια τέτοια εξέλιξη είναι αρνητική και πλήττει κυρίως τους μικροοφειλέτες. Το σημαντικότερο αρνητικό που δημιουργείται είναι πως πλέον δε θα είναι εύκολος ο τρόπος αντίδρασης, αλλά και ο έλεγχος της διαδικασίας του πλειστηριασμού για κάποιον του οποίου η περιουσία βγαίνει στο σφυρί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr