Ηταν δίκαιο και έγινε πράξη. Η κοινωνική δικαιοσύνη περνάει σε άλλο επίπεδο, απογειώνεται με εντολή Τσίπρα.
Eπειτα από ένα τρίμηνο διάλλειμα λόγω ''ανωτέρας βίας'' βρέθηκα σήμερα στη Καποδιστρίου, εκεί όπου για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση Μαξίμου ξεπέρασε τον εαυτό της και τις θεωρίες και πέρασε στη πράξη.
Η αστυνομική καταστολή σε όλο της το μεγαλείο σε μια επίδειξη δύναμης της κυβέρνησης των δανειστών απέναντι σε πολιτικά έντιμους, ιδεολογικά σταθερούς, κοινωνικά ηθικούς Περήφανους και Αξιοπρεπείς αγωνιστές που δεν υπέκυψαν σε σειρήνες, δεν πρόδωσαν για τριάντα αργύρια τις Αρχές, τις Αξίες, τα ιδανικά, φίλους, συντρόφους, συναγωνιστές, όλα αυτά που τιμούσαν και τιμούν μέχρι σήμερα.
Το τι θεωρούσαν δίκαιο που πρέπει να γίνει πράξη, είναι πια ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται ερμηνειών και αναλύσεων.
Δίκαιο για αυτούς είναι οι εντολές των δανειστών και των τραπεζιτών που εφαρμόζουν και υλοποιούν στο έπακρο, τόσο κοινοβουλευτικά όσο και στο δρόμο και αυτό, αποτελεί την μοναδική ιδεολογία και τον μοναδικό κοινωνικό αξιακό κώδικα που πρεσβεύουν.
Το μόνο δίκαιο που έγινε πράξη, είναι το ''απόλυτο ξεγύμνωμα της πιο βρώμικης συμμορίας πολιτικών και κοινωνικών τυχοδιωκτών'' που τα κάνει όλα σαν τη Λόλα με έπαθλο την εφήμερη εξουσία του πεινασμένου και να κερδίσει δικαιωματικά μια θέση στο πάνθεον της αλητείας και της ξευτίλας που τους ταιριάζει γάντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr