Σάλος με βουλευτή του AKP! Έκλαιγε… από τα γέλια σε κηδεία λοχία που σκοτώθηκε στο Αφρίν- Τον γύρο των social media, στην Τουρκία, κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες του Μουράτ Ντεμίρ, ο οποίος παρευρέθηκε στην κηδεία του λοχία Αρίφ Ντεμιρέλ - Ο ίδιος δήλωσε πως δεν βρίσκει τον λόγο να απολογηθεί - Το AKP κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για μεθόδους δυσφήμισης - Δείτε φωτογραφίες


Στις 20 Ιανουαρίου το γενικό επιτελείο στρατού της Τουρκίας ανακοίνωσε επισήμως την έναρξη της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας» εναντίον των Κούρδων ανταρτών στην περιοχή του Αφρίν, στη Συρία. Από τότε μέχρι σήμερα χιλιάδες ανθρώπινες ζωές χάθηκαν.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζει την προπαγάνδα του, λέγοντας συνεχώς πως οι Τούρκοι στρατιώτες που θα δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα, θα γίνουν «μάρτυρες».

Ένας από τους «μάρτυρες», ο λοχίας Αρίφ Ντεμιρέλ, κηδεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στην πατρίδα του. Το παρών στην κηδεία, έδωσε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΑΚΡ (σ.σ. το κόμμα του Ερντογάν), Μουράτ Ντεμίρ, ο οποίος έκλαψε. Έκλαψε πολύ… αλλά από τα γέλια!

Χαμός στα social media

Οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο των social media στην Τουρκία, με τους χρήστες να τον «κράζουν», κάνοντας λόγο για ανηθικότητα και ασέβεια. Και όταν ο Μουράτ Ντεμίρ αποφάσισε να τοποθετηθεί για αυτές τις εξοργιστικές εικόνες, έκανε τα πράγματα ακόμα χειρότερα, καθώς δήλωσε πως «σίγουρα δεν είναι μια κατάσταση για την οποία να σκεφτώ να ζητήσω συγγνώμη»!

Από την πλευρά του, το ΑΚΡ έσπευσε να κατηγορήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, CHP, για μεθόδους δυσφήμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr