Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο που ζούσε, βρέθηκε τετραμελής οικογένεια.. Ανάμεσά τους και δύο παιδιά, ηλικίας 9 μηνών και 2 ετών.
Μία τετραμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο που ζούσε τους τελευταίους έξι
μήνες στην Καλιφόρνια, στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου, σε μικρή απόσταση από τη Disneyland.

Περαστικοί, ανέφεραν τη δυσοσμία που αναδυόταν από το αυτοκίνητο, τα παράθυρα του οποίου ήταν καλυμένα, με τις αρχές να βρίσκουν λίγο αργότερα τις σωρούς τεσσάρων ανθρώπων, ανάμεσά τους και δύο παιδιών ηλικίας 9 μηνών και 2 ετών. Αιτία του θανάτου της οικογένειας, φαίνεται πως ήταν οι αναθυμιάσεις της εξάτμισης που μπήκαν στο αυτοκίνητο, λόγω του σημείου στο οποίο ήταν σταθμευμένο το όχημα.

Σύμφωνα με άτομα που γνώριζαν την οικογένεια, ήταν άστεγοι για έξι μήνες και μάζευαν άδεια μπουκάλια, ώστε να τα δώσουν στην ανακύκλωση για λεφτά, ενώ τα παιδιά φαινόταν υποσιτισμένα.

Στην περιοχή αυτή τη στιγμή ζουν τουλάχιστον 450 οικογένειες αστέγων, με το νούμερο μάλλον να είναι αρκετά μεγαλύτερο αφού πολλοί γονείς δε ζητούν βοήθεια από φόβο πως θα χάσουν την επιμέλεια των παιδιών τους.

Τον περασμένο μήνα, οι αρχές της περιοχής διέλυσαν έναν καταυλισμό αστέγων, διώχνοντας περίπου 1500 άτομα που ζούσαν στην όχθη ενός ποταμού. Ο αριθμός των αστέγων στην κομητεία, έχει αυξηθεί κατά 13% από το 2013, ενώ οι θάνατοι αστέγων για το 2017 ανήλθαν στους 193.

Οι αντιθέσεις στη συγκεκριμένη κομητεία είναι αρκετά έντονες, αφού από τη μία μεριά υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες και πλούσιες γειτονιές, ενώ λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, βρίσκονται διάσπαρτοι καταυλισμοί αστέγων. Το μέσο ενοίκιο ανέρχεται στα $1.600, που αποτελεί το 70% του εισοδήματος κάποιου που δουλεύει με το κατώτατο ωρομίσθιο των $11.

Βίντεο από τους καταυλισμούς αστέγων της περιοχής, αλλά και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το “αμερικανικό όνειρο”, εμφανίζονται συχνά, απασχολώντας την επικαιρότητα, με τελευταίο να είναι το παρακάτω:spasmenoparathyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr