Τσακαλώτος: 73 ΑΦΜ χρωστάνε πάνω από 30 δισ. ευρώ. Για αυτό ξεσκίζεις 1 εκατομμύριο πολίτες με κατασχέσεις;;Τις προτάσεις της κυβέρνησης στο πεδίο της οικονομίας μετά την έξοδο από το πρόγραμμα, θα
παρουσιάσει σήμερα το βράδυ σε ομιλία του στη Λάρισα ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου.

Όσο αφορά την κατάσταση στην αγορά ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι όταν σε μια χώρα οι άνθρωποι χάνουν το 25% του εισοδήματος τους είναι προφανές πως υπάρχουν προβλήματα. Ο ίδιος τόνισε πάντως πως «τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει μια τάση καλυτέρευσης της κατάστασης» το τελευταίο διάστημα, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν και παραπλανητικά στοιχεία.

«Ένα μεγάλο ποσοστό χρωστάει κάτω από 10 ευρώ, ενώ 73 ΑΦΜ χρωστάνε πάνω από 30 δις ευρώ. ‘Αρα ισχύει πως ένας κόσμος χρωστάει και δεν λέω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά είναι παραπλανητικό να λέει κάποιος πως οι Έλληνες χρωστάνε 100 δις» σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος.

Μέχρι σήμερα πάνω από 1.000.000 οφειλέτες της εφορίας με χρέος άνω των 500€ τρώνε στην μάπα κατασχέσεις λογαριασμών, και ας είναι, και σύμφωνα με τον Τσακαλώτο, αυτοί που χρωστάνε λιγότερα.

Η μέγιστη ξεφτίλα για τον Τσακαλώτο και την κυβέρνηση του είναι να παραδέχονται ότι πηδάνε τους μικρούς και μεσαίους της χώρας, άδικα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr