Κτηνωδία:Πούλησε τις έφηβες αδελφές της ως σκλάβες του σεξ για 20.000 ευρώ
Σοκαρισμένη είναι η Ισπανία από την είδηση ότι μία γυναίκα πούλησε τις έφηβες αδελφές της ως σκλάβες του σεξ έναντι 10.000 ευρώ την καθεμία!


Τα κορίτσια, τα οποία ήταν ηλικίας 16 και 17 ετών είχαν αναζητήσει καταφύγιο στο σπίτι της μεγαλύτερης αδελφής τους επειδή τις κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας τους.


Για το περιστατικό τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στο Μοράλες δε Τόρο, μια κωμόπολη που απέχει δυόμιση ώρες βορειοδυτικά της Μαδρίτης κι άλλοι τρεις στο Ποζαλντέζ της γειτονικής επαρχίας Βαγιαδολίδ.


«Μέλη της Εθνικής Αστυνομίας απελευθέρωσαν δύο νεαρές Ρουμάνες, ηλικίας 16 και 17 ετών, τις οποίες είχε πουλήσει η ίδια η αδελφή τους σε συμμορίες έναντι 10.000 ευρώ την καθεμία. Τα δύο κορίτσια το είχαν σκάσει από το πατρικό τους επειδή τις κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατέρας τους και αναζήτησαν καταφύγιο στην μεγαλύτερη αδελφή τους. Όταν μετακόμισαν στο σπίτι της, η αδελφή κι ο άνδρας της διαπραγματεύτηκαν την πώλησή τους σε συμμορίες που κανόνιζαν καταναγκαστικούς γάμους», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.


Και συμπλήρωσε: «Η πρώτη νεαρή πουλήθηκε σε άλλη συμμορία στο ίδιο μέρος της επαρχίας Ζαμόρα, όπου είχε αναζητήσει καταφύγιο στην αδελφή της. Η αστυνομία ανακάλυψε ότι η κοπέλα ήταν άρρωστη, αλλά δεν λάμβανε ιατρική βοήθεια επειδή δεν το έκρινε αναγκαίο η αδελφή της. Μετά τη διάσωσή της διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και από τον άνδρα της αδελφή της.».thecaller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr