Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας διαγράφει χρέη δημοτών που αδυνατούν να πληρώσουν και τάσσεται αλληλέγγυος στον αγώνα κατά των πλειστηριασμώνΚάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.

Σοβαρή απειλή αντιμετωπίζει η πρώτη κατοικία από την ένταση των πλειστηριασμών λόγω της
ολοκληρωτικής εφαρμογής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από σήμερα 21/2/2018. Μια απειλή που λαμβάνει δραματικές διαστάσεις με τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων και τις νομοθετικές ρυθμίσεις που έχουν γίνει, οι οποίες στην ουσία αίρουν την προστασία της λαϊκής κατοικίας. Αντιμετωπίζοντας αυτή την απειλή έγκαιρα, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας με απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 17/1/2018 αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και τη  διαγραφή των χρεών νοικοκυριών που αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν.

Στο πλαίσιο αυτής της απόφασης που ορίζει ότι «ο Δήμος στηρίζει τα κινήματα πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς με άμεσο και επιτακτικό αίτημα την παύση των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία» ο Δήμος καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν σήμερα στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή στις 6 μ.μ. και στην πορεία που θα ακολουθήσει προς το Υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή, ενώνοντας τη φωνή τους με τις πρωτοβουλίες πολιτών και τα συνδικάτα που οργανώνουν αυτές τις κινητοποιήσεις.                   
   ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν/ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr