Πρωτοφανές περιστατικό στο θέατρο Χυτήριο:Ο Μ. Παπαγιάννης χτύπησε τη Σ. Παυλίδου και την έστειλε νοσοκομείοΈνα πρωτοφανές περιστατικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο Χυτήριο, στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει πετάει», σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Η ηθοποιός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της, ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, με
αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το Τlife, μετά το τέλος της παράστασης ο Μάνος Παπαγιάννης ζήτησε με έντονο τρόπο από τη Σοφία το λόγο για τον οποίο ξέχασε να κάνει στην παράσταση μια συγκεκριμένη κίνηση που είχαν κανονίσει από πριν και «έβγαζε γέλιο». Τη ρώτησε αν το έκανε επίτηδες επειδή εκείνος είχε ξεχάσει μια ατάκα και εκείνη απάντησε πως απλά το ξέχασε και του ξεκαθάρισε ότι δεν το έκανε επίτηδες. Αμέσως μετά η Σοφία μπήκε στο καμαρίνι της και άρχισε να ξεβάφεται.

Όπως περιγράφει η Σοφία Παυλίδου στο Τlife, ξαφνικά ο Μάνος Παπαγιάννης, κλώσησε την πόρτα του καμαρινιού της μπήκε μέσα και πριν η Σοφία προλάβει να αντιδράσει την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε βίαια προς τα πίσω όπου υπήρχε μια καρέκλα ξύλινη και ο νεροχύτης του καμαρινιού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ στη πλάτη και στη σπονδυλική της στήλη. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί που ήταν μπροστά στο απίστευτο περιστατικό τα έχασαν, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί.

Η περιγραφή της Σοφία στο Tlife συγκλονίζει: » Ο Μάνος ήταν ξυπόλητος και δεν τον άκουσα να έρχεται… ξαφνικά κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και πριν προλάβω να αντιδράσω και βρίζοντάς με έπιασε από το λαιμό βίαια και με πέταξε πίσω, με αποτέλεσμα να χτυπήσω στην πλάτη».

Η Σοφία Παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον Μάνο Παπαγιάννη για εξύβριση και για ξυλοδαρμό και σωματικές βλάβες, αλλά ο ηθοποιός δεν συνελήφθη αφού πλέον είχε περάσει το αυτόφωρο.

O γιατρός που εξέτασε τη Σοφία στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι η ηθοποιός έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ αλλά και κάκωση στην οσφυική μοίρα.

Μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στο Facebook πριν μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία γράφει: «This person has zero tolerance for violence against women» (μτφ. Αυτό το άτομα δεν έχει καμία ανοχή στη βία ενάντια στις γυναίκες).

Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και η ηθοποιός και φίλη της Σ. Παυλίδου Τζένη Μπότση, η οποία έγραψε: «Εγώ δεν λυπάμαι… ντρέπομαι».

Από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη πάντως δεν υπάρχει η παραμικρή δήλωση για το πρωτοφανές περιστατικό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr