Αποχαιρετισμός στο YouTube; Το Facebook εγκαινιάζει νέα πλατφόρμα για σειρές και προγράμματα


Το μέσο κοινωνικό δικτύωσης έχει δημιουργήσει ένα ειδικό τμήμα στο οποίο οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν σειρές, εξατομικευμένα βίντεο, reality shows, αθλητικούς αγώνες ή κωμωδίες.
Την Τετάρτη 9 Αυγούστου το Facebook ανακοίνωσε την έναρξη της νέας πλατφόρμας του για την προβολή και επεισόδια εξατομικευμένο περιεχόμενο. Η νέα πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές, κινητά αλλά θα έχει και εφαρμογή για την τηλεόραση.
Προς το παρόν η νέα πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για έναν αριθμό χρηστών στις Ηνωμένες  Πολιτείες, αλλά υπόσχεται ότι το νέο τμήμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης θα είναι διαθέσιμο για έναν μεγαλύτερο αριθμό χρηστών.
Χτύπημα στο YouTube;
Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Facebook στον τομέα των βίντεο, το YouTube, έχει ήδη πειραματιστεί με τη δημιουργία με το αρχικό περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, το YouTube Red χρηματοδοτεί διάφορες αρχικές σειρές και χρηματοδοτεί καλλιτέχνες που απολαμβάνουν της μεγαλύτερης δημοτικότητας.
Αλλά και το Snapchat  εργάζεται επίσης για την ανάπτυξη πρωτότυπων οπτικοακουστικών παραγωγών, αλλά προς το παρόν εστιάζεται στη συνεργασία με τα τηλεοπτικά στούντιο.
Τελικά το Facebook μπορεί να γίνει ένας σοβαρός ανταγωνιστής του YouTube;


ΠΗΓΗ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

.


Powered By BloggerTips.gr